Máte nápady na vylepšení bungalovu 1383?

Dobry den, zalibil se mi bungalov od firmy euroline "Bungalov 1383" Zajimaji me Vase nazory na tento projekt, jake zmeny by jste resily, co je tam spatne a co dobre? Predem dekuji.
Odpovědět

Odpovědět
Dobrý den, bungalov je pěkně řešený ale jako u všech projektů - chybí technická místnost. Šatna je otevřená u vstupu ... šlo by udělat příčku. Taky hledám vhodný projekt....
Odpovědět
Myslel jsem technická místnost vedle obývacího pokoje .... to hledám já chci mít krbovou vložku s přikládáním z technické místnosti...
Odpovědět
Zajímal by mě rozpočet při stavbě svépomocí. 8-(
Odpovědět
Ja chci dum vytapet tepelnym cerpadlem... s tou velkou satnou u vstupu prave taky nejsem moc spokojenej a pak se mi zda jeden ten pokoj 10m2 dost malo..
Odpovědět
Profilova fotka
@pili88 je to pěkně řešené, kupodivu dost uložného prostoru, špajz i tech.místnost. Svépomocí odhaduju střední standart na 2,5m.
Odpovědět
Profilova fotka
ta vstupní hala není vůbec špatná ..určitě bych nechala pokud teprve plánujete rodinu..ideální místo na kočár...a až děcka vyrostou tak udělat příčku a je místo na harampádí:D
Odpovědět
Myslel jsem tu satnu treba o par desitek centimetru zkratit a zvetsit napr. jednu z koupelen? Nejsoupodle Vas 2 koupelny vedle sebe zbytecne? Je sice prijemne mit v loznici vlastni koupelnu, ale neni to zbytecny luxus?
Odpovědět
Profilova fotka
bungalov se mi líbí, jen ty 2 koupelny, raději bych udělala jednu prostornou s vanou i sprcháčem a zvlášť samostatné wc taky by se mi víc líbilo, kdyby ložnice i s koupelnou byla uplně vzadu a pokoje by tak byli naproti sebe, je to asi o něco pracnější tahat tam tu vodu, ale dítě za zadního pokoje to má blíž do koupelny, ale to je jen můj pocit :-)
Odpovědět
Jeste jsem nasel tento bungalov - take se mi libi, jedine co mi vadi jsou zachody v koupelnach...
Odpovědět
Profilova fotka
Projekt se mi líbí, jenom co bych změnila jsou ty koupelny. Jestli netrváte na koupelně z ložnice, tak pak bych z ní udělala vstup do chodby a o trochu ji zvětšila na úkor té první koupelny. První by tak byla menší a stačil by tam sprchový kout pro případné návštěvy, WC a umyvadlo. Šatnu bych takto zatím taky nechala, jestli ještě budete potřebovat kočár. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak předchozí komentář byl k prvnímu projektu, který se mi líbí rozhodně víc. Já nemám ráda, když je u bungalovu takové uspořádání, že každý, kdo do domu půjde, musí chodit kolem soukromé zóny (dětské pokoje a ložnice) jako je to u druhého návrhu. První návrh má soukromou zónu prakticky oddělenou. Tady veškerá návštěva bude chodit kolem soukromé a nikdo tam případně nebude mít soukromí. Navíc i návštěva bude muset chodit na WC k dětským pokojům. Chybí mi i šatní prostor, je tu malé zádveří.Já jsem pro první. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, realizoval někdo z vás tento domeček? Nám se moc zamlouvá, trochu změn si vyžádá, ale nic zásadního... Chtěl jsem poprosit, pokud máte nějaké foto interiéru a exteriéru + info co by jste ještě změnili ;-) o zaslání na kvasnicoviRD@seznam.cz. Předem děkuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?