Nápady k projektu domu tohoto typu

Ahoj..realizoval někdo tento typ rodinného domu? Jaké věci by ste v tomto projektu upravili nebo tipy na vylepšení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no vzhledem k hrubému pudorysu mi přijde dost malé zádveří a i ložnice. Ten výkus z východu bych zrušil - tzn. Srovnat to se zbytkem stěn.
Odpovědět
No nic moc, nadšený bych z toho nebyl. Zkuste obětovat několik tisíc a jít za architektem. A jak píše "pyramis" uvědomte si, že každý roh stojí peníze, zvětšuje obálku domu, není to ekonomické. Na pohledech vypadá možná dům pěkně, ale uvnitř to není ono...
Odpovědět
@havys může se to někomu líbit ale zvětšujete s tím obálku domu. Tím pádem vyšší náklady na stavbu a poté vytápění. Tím si zhoršuje i PENB a nemusí vám pak něco vyjít. Osobně se mi to neleibj a ani to není praktické.
Odpovědět
Děkuji za názory. Určitě budu řešit s architektem/projektantem. Toto je jen dům, který se mi vzhledem k pozemku a situaci kolem.. probíhající vytíženější komunikace na V straně, soused.domy,atd... zalíbil a pasoval na daný pozemek. Tak mě zajímají praktické tipy nebo případné názory těch kdo v podobném půdorysu do písmene H/U už bydlí. Mám v hlavě nějaké úpravy..jeden z nich je i zmiňované zrušení / zmenšení výkusu na V straně domu a další rozměrové úpravy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?