Recenze stavební firmy

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tady má někdo zkušenosti s firmou RD STYL a.s. Na fóru jsem našla jen recenze z roku 2008, tak by mě zajímalo, jestli někdo nemá aktuálnější zkušenosti. Zajímají mě hlavně jejich developerskými projeky, protože pokukuju po domech v jejich plánované Rezidenci Polanka. Předem děkuji za jakékoliv informace.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od eva2888:

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tady má někd…
@eva2888 S vystavbou skusenosti nemame, ale doporucujem navstevu ich vzorovych domov. Nazivo sme videli ako ktory dom vypada, velkost miestnosti, spracovanie atd. Navstivili sme ich asi 2 roky dozadu a jeden bol v pohode, ale ten nebude v Polanke. Cenovo bol drahsi, taky dom by sa nam pacil na zahrade. Z druheho sme mali pocit, ze nie je z kvalitnych materialov a strop na poschodi bol "papierovy" :-) Cenovo bol vyhodny, no kvalita isla tiez dolu. Jeden vzorovy je rovnaky ako bude v Polanke. Nas odradili prave dispozicie a rozmery miestnosti. Jednoducho su male, rovnako sme nevideli dostatok uloznych priestorov. Ak si dobre pamatam, tak v Polanke budu mat domy elektricke podlahove vykurovanie... Ale co nevyhovuje nam, moze byt pre ineho v pohode a preto odporucam osobnu navstevu vzoroveho domu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od ueden:

@eva2888 S vystavbou skusenosti nemame, ale dopo…
@ueden Dobrý den, moc děkuji za informace. Na vzorový dům se jedu podívat v pátek, tak uvidím, jak na mě bude působit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?