Rozvržení kuchyně a obývacího pokoje - inspirace

Ahoj všem. Právě řešíme plány domečku a potřebujeme rozvrhnout pokoje. Nevím jestli dát kuchyn společně s obývákem nebo raději zvlášt...myslím už i dopředu do budoucna, že když budou třeba děti večeřet v kuchyni, návštěva bude sedět v obýváku.. máte třeba nějaké foto pro inspiraci? Děkuji Petra
Odpovědět
Dle mého už je teďka standardní spokojovat kuchyň s obývákem. Jsou to dvě nejdůležitější místnosti v domě. Na inspiraci mrkni na google. Architekti profi mají asi nejlepší realizace.
Odpovědět
Já bych brala něco mezi....třeba možnost zašupovacích dveří do pouzdra. Nebo mít ten prostor jakoby do L, kdy uprostřed bude jídelní stůl. Zůstane to tak propojené, ale není to vyloženě "jedna" místnost....
Odpovědět
My to budeme mít udělané tak že jídelna s obývákem budou zcela dohromady, protože vzniknou díky probourané příčce a za jídelnou máme místnost s kuchyní, ale je průchozí 1,5 velkým průchodem v nosné stěně. Tím pádem to je vše propojeno ale nikdo neuvidí můj nepořádek v kuchyni :-)
Odpovědět
ono je to hodně diskutabilní. Ano je to teď hodně moderní,ale je to i praktické? Vždycky jsem to tak taky chtěla,ale myslím, že oddělený je to lepší. Nerušíte se navzájem - rodina chce sledovat tv, ty vaříš. Na druhou stranu se člověk v kuchyni může cítit odstrčený od kolektivu. Mě osobně by vadilo, že by bylo cítit jídlo po celém obývacím prostoru, třeba když smažím, to jsem fakt ráda, že se mohu zavřít v kuchyni a smrad mi nejde dál. V mém případě je to ovšem problém špatné digestoře. chce to zvážit pro a proti, co vám jako rodině bude vyhovovat víc.
Odpovědět
My museli dát jídelní stůl z důvodu nedostatku prostoru do obýváku, kuchyň máme zvlášť, ale na jídelnu navazuje. Jestli budeme jednou stavět dům, určitě bych měla jídelnu v kuchyni a obývák zvlášť. Teď mi jídelna v obýváku dost vadí. Televizi nemáme, když vařím, dávám si notebook na jídelní stůl.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?