Zbourání části nenosné příčky v paneláku - tip na firmu Praha

Prosím, prosím, nemáte někdo tip, koho oslovit na zbourání části panelové příčky (cca 5-6cm tlustá, 160cm dlouhá) v lokalitě Praha- Řepy. Díky moc za zkušenosti.
Odpovědět
http://www.dknv-stavebni.cz/divize-3-... http://www.svp-stavebni.cz/diamantove...
Odpovědět
@jate_stavidum Zdravím, nevím, třeba máte nějaké důvody proč nechcete nebo nemůžete, ale já bych dopuručila, abyste si ji vybourali sami :). Je to naprostá banalita a rychlovka a něco ušetříte :). Pak si můžete pozvat akorát někoho na začištění zdí, nebo poladění podlahy, kdybyste si už na to netroufali. Ale bourání bylo aspoň u nás na celé rekonstrukci to nejjednodušší, nejrychlejší a nejzábavnější ;-). Vyvezli jsme tři tuny sutě :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud můžete, tak bych do toho šel solo. Na bourání zrovna moc věcí není a za den máte hotovo. Ale na začištění nějaký zedník asi zapotřebí bude. Pokud vám tam jde nějaké vedení instalace, tak bych doporučil povipínat vodu, elektro, plyn a být i trochu opatrnější. Ohledně práce zedníka klidně i na zbourání - tak pokud nespěcháte a chcete ušetřit, počkejte na zimu. To mají zedníci lepší ceny vzhledem k tomu, že se na zimu chtějí někam schovat do tepla.
Odpovědět
Děkuju všem za tipy a rady. Původně jsme do toho chtěli jít sami, ale právě kvůli tomu finálnímu začištění a rychlosti přemýšlíme, že bychom využili nějakého profesionála. Taky jsme chtěli vědět, kolik by to stálo a jestli to za to vlastně stojí . :-D Nemám odhad, kolik by to mohlo stát peněz od firmy. Bohužel čekat nemůžeme. Máme 14dní na úpravu a podlahy a stěhování.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?