Položkový rozpočet na hrubou stavbu na klíč- Nymburk, Poděbrady, Brandýs a okolí

Najde se někdo z okolí Nymburku, Poděbrad, Brandýsa n. L., kdo by mohl poskytnout položkový rozpočet na hrubou stavbu na klíč. Máme pouze jednu nabídku, nejsme místní a nedokážeme posoudit, zda jsou jednotlivé položkové ceny drahé či levné. Předem díky moc.
Odpovědět
@chimiera Jestli budete chtít, mohu vám některé ceny poslat. Jen si myslím, že vám to bude k ničemu. Poptejte ještě nějakou další 1-2 firmy a uvidíte. Pokud je firma solidní, tak se o svých cenách nebude chtít bavit, protože to nemá zapotřebí. Pokud bude slevňovat, tak bych to viděla jako dost podezřelé a nekorektní, protože vás chtěli "oškubat". My jsme s něčím podobným měli zkušenost a za 3 měsíce firma krachla-naštěští jsme ji nevybrali i když byli nakonec nejlevnější.
Odpovědět
@bamak díky za reakci, poptáváme samozřejmě další, ale hodně nám jich odpovědělo, že už nemají kapacitu. Budete hodná, pokud mi nějaké ceny zašlete, alespoň rámcově pro představu, jestli nejsme někde hodně mimo. Dík moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsme od Lysé nad Labem. Můžeme SZ nebo emailem na zenevan@centrum.cz Staveli jsme pred dvema lety, tak se rad podelim o zkusenosti
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?