Odpověď na příspěvek od hradecan:
Dá se pojistit stavba, která není uzavřená? Tedy … @hradecan Ano, mám pojištěnou krádež z volného pozemku na cenu 200k a stavbu jako takovou. Na zamčené věci v boudě nebo domě se pak vztahuje výšší limit plnění než zmíněných 200k. Tuším, že na 500k. Což tam ani ve snu stejně není...Odpověď na příspěvek od rumcajk:
@hradecan Ano, mám pojištěnou krádež z volného po… @rumcajk mohu prosím pojišťovnu nebo název pojištění? Děkuji.Odpověď na příspěvek od salajka83:
@rumcajk mohu prosím pojišťovnu nebo název pojišt… @salajka83 My máme pojištění rozestavěného domu u pojišťovny Allianz. Pojistný produkt se jmenuje MůjDomov (varianta Max). Ročně platíme necelé 4.000 Kč.Odpověď na příspěvek od salajka83:
@rumcajk mohu prosím pojišťovnu nebo název pojišt… @salajka83 CPP Domex+Odpověď na příspěvek od marienk8:
Já tedy co mám zkušenosti se sjendáváním pojištěn… @marienk8 Tiež som to spravil podobne. Len s tým rozdielom, že som vybral najnižšiu ponuku zo srovnávača a len tak som zavolal priamo do tej poisťovne. Bez toho, aby som ich s niečím konfrontoval mi dali o tretinu lacnejšiu poistku. Takže na porovnanie dobré, na zjednanie je lepšie kontaktovať poisťovne priamo. A to mi pani zo srovnávača volala, že mi tam dala ultra super neverejnú zľavu.Odpověď na příspěvek od marienk8:
Já tedy co mám zkušenosti se sjendáváním pojištěn… @marienk8 fajn reklama 👍