Smlouva se státem ČR

Profilova fotka
Jakým způsobem formulovat a kde vyřídit smlouvu se státem. Potřebujeme údajně kvůli zateplení, protože travnatá plocha před domem je ve vlastnictví státu a izolant bude zasahovat do této plochy
Odpovědět
Kdo se o tu plochu stara?
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin je to je pás cca 1,5x10m, a je tam jen živý plot, který střiháme my
Odpovědět
@spaghetka Ano, ale nekdo ho ma ve sprave. Podivejte se do katastru nemovitosti. Vlastnikem je stat, ale pravo uzivani ma nejaka instituce (dalsi radky pod vlastnikem).
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin úřad pro zastupování státu (Praha)
Odpovědět
@spaghetka Tak se s nimi domluvte. Bud budou chtit jen smlouvu o pravu provest stavbu na jejich pozemku, nebo i pronajem plochy kvuli leseni.
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin díky
Odpovědět
ÚZSVM má jednotlivá okresní pracoviště, např. https://www.uzsvm.cz/olomouc Prostě tam zavolej a oni tě už nasměrují. Budeš to řešit s konkrétním úředníkem a jsou to úplně normální lidi (kamarádka tam pracovala 🙂) Takovéto věci podle mě řeší dnes a denně. Sice to může znamenat trochu víc byrokracie (vzhledem k tomu, že je to státní úřad), ale určitě se doberete nějaké rozumné dohody.
Odpovědět
Profilova fotka
@noemi77 jj už jsem se dívala, že mají pracoviště v Olomouci, zkusím tam zítrazavolat. Snad z toho nebudou dělat žádnou vědu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?