Byty, bytečky, domy, domečky - Třinec a okolí

Ahoj :-) , chci začít novou diskuzi. Náměty a diskuze se snad časem rozvine sama. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už jsem to tu našla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vybírat elektrospotřebiče je síla ... my jsme vybírali přes Net podle referencí a pak jsme to nahlásili při poslední schůzce ohledně kuchyně.
Odpovědět
Ahoj ;-) , no já mám už taky vybráno, zn. Whirlpool - budu se jí držet - co se týče digestoře, trouby a myčky - prý je to vhodné, neb každá "nerez" je jiná a od jednoho výrobce to vypadá nejlíp, mimoto mě stějně zaujaly i vlastnosti. Ledničku budu mít mimo - ve špajzu tak to ještě nevím, jestli whirlpool nebo elektrolux. Kuchyň si chci udělat v Polsku, dělali ji i sestře před 5 lety a pořád drží :-D
Odpovědět
Kukla jsem se Ti do alba a není vidět značka ;-) , kterou máte?
Odpovědět
Profilova fotka
Whirlpool chválím !!! My od nich máme všechno v kuchyni + i pračku a jsme spokojeni. Stejně každá firma má "to svoje" a každý prodejce ti vychválí to, z čeho má největší provizi. My jsme byli minulý týden u známých, co mají kuchyň z Polska a byla jsem překvapena, ja vypadá hezky ... tak jak můžeme natrefit na šmejd u kvalitních značek, tak samo může být super kvalita i od neznámé firmičky ;-)
Odpovědět
:-) Jo přesně tak, nemám nic proti firmám z PL, hlavně, když svou práci odvedou dobře. Nemám tu dneska vytisknuté ty typy od whirlpool, ale jak je budu mít, tak Ti je pošlu, třeba budeš mít něco stejného. A co digestoř, máš taky od nich?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, digestoř je taky whirlpool ... chtěla jsem původně takovou nějakou hezkou "komínovou", ale nakonec z finančních důvodů máme takovou tu klasiku - ale účel to plní stejný-to je hlavní ;-)
Odpovědět
...právě jsem nechala na parametrech technických, v klidu jsem si výrobky porovnala. V obchodě Ti chtějí podstrčit kde co :-S Dneska jsem našla skvělé stránky na folie, které se lepí na dveře a plochy, které potřebuješ "zrenovovat" asi takhle pospravujem všechny dveře v bytě, nechce se mi investovat do nových a starší vyhazovat. Na těch stránkách je plno super věciček, kdybys chtěla, pošlu odkaz. ;-)
Odpovědět
V albu máš na fotce č.2 - troubu a co je to nadtím? V nabídce má tahle značka totiž i mikrovlnku, je to ona?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si veškeré dveře na spodním patře nechali renovovat firmou PORTAS. Cenově to vyjde ale jako nové dveře, ale bylo to uděláno za 2 dny, bez nepořádku a kdo neví, že to jsou renovované dveře, tak to ani nepozná ;-) Nad troubou je mikrovlnka :-) Je to nejlevnější z vestaveb (ale i tak drahá jak hrom), dopasovávali jsme to, aby to mělo podobný design s troubou. Oni pak prodávají i celé komplety stejného typu, ale to bychom se nedoplatili.
Odpovědět
Já vím, ceny těch mikrovlnek jsou šílené :-N , ale vypadá to dobře, to každopádně ;-) Dneska už toho moc neproberem, skoro padla, měj pěkný den! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak páčko zítra :-p
Odpovědět
Článek se načítá
:-) Dobré ránko!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré, dobré :-) teď jsem si na Netu projížděla obrázky těch spotřebičů, co máme (doma jsem se na to samozřejmě zapomněla podívat). Myčka : ADG 6560/1 IX Varná deska : AKM 401 NB Trouba : AKZ 433 IX Mikrovlnka : AMW 469 IX Digestoř : AKR 420 IX
Odpovědět
:-D Já se taky zapomněla podívat, ale vím jistě, že na konci je taky IX ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si to projížděla přímo na Whirlpoolovských stránkách, měly by to být ty naše ;-) I když některé typy vypadají úplně stejně, liší se jen v maličkostech, tak kdo ví ...
Odpovědět
Musím letět, páčko zítra a pěkný čtvrteček! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdepak jsi :-o ?
Odpovědět
Tady. ;-)
Odpovědět
No tak jsme byli v tom siku a ten obklad vypadal dobře z dálky, ale když jsme se na to podívali blíž - tak na těch kachličkách byl takový vzorek - takový, co se tak trochu měnil podle světla, byl možná trochu lesklý, ale na těch bílých kachličkách to vypadalo v některých okamžicích takové šedivé, jako špinavé :-S a to se nám nelíbilo, tak fakt nevím, co ještě vyberem, já si už myslela, že v tom mám jasno, ale zas nemám 8-( Vy jste se už taky trochu dívali po obkladech?
Odpovědět
Profilova fotka
My nee, vůbec ... Ani nevím, jestli se bude letos budovat :-S Nějak nejsme rozhodnuti, co dříve ... buď ta koupelka, nebo okna dole nebo přistavování dalšího pokoje. je to složité :-| A jinak jste něco vybrali nebo jste se byli dívat jen tak ?
Odpovědět
No sestra chtěla dlažbu venkovní, tak jsme tam jeli poradit, ale nám se už nicmoc nelíbilo :-| Miláček nechce ten tapetový styl kachliček, no a já zas nechci klasiku, musíme najít něco co se bude líbit oběma. To bude celkem fuška, protože netové nabídky obkládaček jsem prošla a nic extra :-( No jo to chápu, když člověk neví co dřív, hlavně i finanční stránka věci hraje svou roli.
Odpovědět
Profilova fotka
A nebyli jste třeba ve Stavebninách Janík? My jsme si vybrali kachlíky do kuchyně tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevím, co bude dřív ... ch jo. Nějak teď mám nějakou mizernou náladu a doma mě to štve, že bych brala bydlet sama a ve svém (jako sama s manžou :-D )Já bych se asi spíš přiklonila k tomu udělat ještě jeden pokojíček někde. Ale není kde, vespodu, kde jsme my, má 2 pokoje babi, míň už jich mít nemůže ;-) Tak je jediná možnost, přistavět, ale vůbec nevím, jak by se to řešilo ... Hlavně se musí rozhodnout manžel - já jsem ten iniciátor, co by pořád něco řešil, ale teď jsem si řekla, že pokud to půjde, nechám to na něm ... jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím =-)
Odpovědět
Díky za tip, tam se podíváme. Jo přesně vím o čem mluvíš, já jsem taky spíše ta akční :-D A hold bydlení s jinou generací je vždycky o kompromisech, ústupcích atd. Je fakt, že bydlet ve svém má taky své výhody, ale zadlužit se, to taky nic s medem.
Odpovědět
Dobré ránko, pracujeme dneska? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ranko, jj, pracujeme, jen jsme byli ráno na poradě :-S Co nového při pátku??
Odpovědět
No ahoj, nic extra nového, jsem tu od rána zasypaná papírama, spíš než pátek, to vypadá na pondělí :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ranko, tak kdepak budeme kafrat dneska :-o ? Tady nebo na Beremku ??? ;-) No, tak se musím pochlubit, že jsme se s manžou dohodli na přestavbách ... tak nebudou ani nová okna, ani koupelka, ale budeme přistavovat !!! Manža se do toho doslova "zažral", udělal už i nákresy, dnes má mluvit s nějakým projektantem, tak uvidíme. Jediným problémem je, aby mohl tvořit dům hranici pozemku. Na Netu jsme našli, že to musí být 2 metry ;-( , což je pro nás nevyhovující. Ale našla jsem taky, že v určitých případech může hranici pozemku tvořit i budova, tak doufejme, že to půjde. Jinak nevím ...
Odpovědět
Ahoj ;-) tak budem klábosit tady. Tak to je fajn, že v tom máte jasno co chcete. Však uvidíte, jak pořídíte. Byli jste teď v sobotu na nějaké svatbě?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?