Nevěsty z Pardubic a okolí stavící domy. Jste tady?

Profilova fotka
Ahoj, tak zakladam diskuzi nevest z pardubic,.. samozrejme, pokud jste z okoli, tak se pridejte ;-)
Odpovědět
1
2
8
hhranolka..je pohotová, bezva ;-) Kredit..chtělijsme i ve Slatiňanech..ale pozemek by nás vyševíc jak na 1mil.kč a to jsme nechtěli jít tak vysoko. taky jsme trochu náročný na pozemek, hledali jsme pozemky od 1300 do 2000m2. Nakoc kupujeme 5200m2 :-D docela skok.
Odpovědět
úřady budem oblítávat v Hlinsku, tam to zná manžel protože je hlinečák. Já zase znám stavební v Chrudimi ale jen díky firmě...protože jsem nám vyběhávala ohlášku stavby.
Odpovědět
Káťa je nenápadně pohotová :-D takovej pozemek? :-o to budeš mít soukromčo golfiště né :-D No já mám parcelu cca 550m2 a ještě na zahradě prodejní stánek, ale nemít toto tak do stavby domu nejdu. Nemáme příjmy na hypotéku jak na pozemek tak stavbu. Já bych teda ani velkej pozemek nechtěla, chci mít co nejmíň práce, ale z mytí oken se jednou potentuju :-| Koukali ste na naši Michalku v odkazu??
Odpovědět
Profilova fotka
kredit, dej odkaz jeste sem,.. moc se mi libi projekty z te stranky co jsi dala,.. jsou to prvni stranky, kde bych si vybrala snad i 3 a vice projektu,.. jinde se mi nelibil zadny, jen mi vadi, ze tam nemaji orientacni ceny na klic, bych se asi hned probudila ze snu. meni me teda dost vystrasila,.. odhad 3000000Kc na stavbu svepomoci :-N my se chceme do 3 mil. taky vejit, ale na klic =-) :-. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
alisek 5200m2 ... no, tak to si opravdu muzes udelat vlastni golfove hriste :-D my mame 815m2, ve vysoke nad labem
Odpovědět
http://www.futur.cz/ naše Michalka: http://www.futur.cz/katalog-domu/patr...
Odpovědět
Profilova fotka
No kredit, my to měli tak, že jsme kupovali pozemek od lidí co se rozváděli, protože to byly pozemky od města, tak to museli prodat z stejnou cenu jakou to koupili...aby natom vydelali, tak to prodali pozemek pouze pod podminky, ze si od nich koupime projet, na ktery uz bylo vydane stavebni rozhodnuti...takze za projekt, ktery byl na dve veci jsme dali 90 tis. pred pet lety...Nakonec nam Starman na stavebnim v Chrudimi vysel vstric a dovolil udelat upravy, pricemz stavebni povoleni zustalo zachovane... Jinak k tem upravam, sice mame obyvak 30m2, ale takovou nudli, takze bych ho o 1 rozsirila, terasu co mame zariznutou do svahu, bych udelala asi vetsi,...rozhodne bych si prosadila balkon, ktery mi manzel nedovolil :-D, aspon by byla kryta trochu terasa...no a jak mame napojenou garaz, ztak strechu nad garazi bych otocila, vzniklo by uloziste na chaos :-)))...jinak mame pozemek necelych 800m2, myslim si, ze kdyz je clovek zamestnany, tak to staci, pak nevim co driv, kde sekat nebo vytrhavat plevel :-)...ikdyz byt nekde na samote, tak klidne i vetsi pozemek.... ale 5200 to je darda :--- ))))))
Odpovědět
holky to je trochu teréní pozemek, původně jsem říkali až to zasíťujeme, tak kousek prodáme ale nakonec asi ne.. jsme rochu zhejčkaný naším firemní pozemkem..jsme na 1ha...když jsme chodii na prohlídky pozemků, tak jsme říkali to je malý..nic moc...a byly jme na pozemcích od 1000m2 :-D
Odpovědět
Kredit..hledám Michalku ale je tam futur.. :-)
Odpovědět
Hranol..Vysoka na Labem...to je směrem na Přelouč??
Odpovědět
Profilova fotka
michalka by se mi libila,... my hlavne vsude koukame po baracku, kde budou 2xpokojicek, loznice +satna, 2x pracovna, obyvak+jidelna, kuchyn ... no a dve koupelny a dva zachody ... coz se teda dost tezko hleda .. a michalka to ma ;-) a i ve velmi peknem rozlozeni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ali: hned za hradcem, smer na pardubice
Odpovědět
Článek se načítá
orientační ceny mají v tištěných katalozích, já mám doma novej katalog + i přílohu ceník pro 2008. Trošku se to zvedlo od r. 2007. Meni mě taky dost vystrašila, s tímhle rozpočtem můžu jít rovnou prodat projekt, i když to ani od týhle firmy nejde, páč projekty jsou prodávané jedině s materiálem od futuru. Tenhle systém od futuru = durisol má výhodu, že je to skládačka a postavená zachvilku - manža v tom maká ;-) Ten ceník bych ti mohla naskenovat a hodit do mejla, ale musela bych se podívat jestli to mám u sebe já nebo jestli to neleží u manželových rodičů, to by pak bylo až v pondělí. Jináč kamarád staví dřevostavbu, už má hrubou, střechu, omítku, okna, dveře - dům má 8mx8m - malej, ale 4+1 s jednou koupelnou v patře, s tím co má postavený se dostal na necelých 1,2mil. S firmou na montář domku byl maximálně spokojenej, měl i s omítkou hotovo za 4-5týdnů =-)
Odpovědět
michalka je baráček nebo mimino??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak píšu s miminem na ruce :-D Kredit: Odhadovaná cena přes obestavěný prostor děláno firmou je 3,5mil. když to hodně stáhnete, max o milion, na dva a půl, ale bez vybavení. Jinak dřevostavba je trochu jiná kategorie, záleží na použitých materiálech, a taky domek 8na8 je teda dost mailnký, standartní domky se dělají jednou tak velký. Hranolko: Ceny na klíč vůbec neberte v potaz, pže jsou hodně podsazeý, aby si lidi právě ty projekty kupovali, kdyby se tam napsali reálný ceny, tak to nikdo nekoupí. Jinak jestli stále platí, že byste se s Mirkem sešli ohledně projektu, dělá se to tak, že řeknete klolik na to máte, a dle toho se vám navrhne projekt, nemůže se vám udělat barák, na kterej byste neměli, ale to pak osobně. Dle katalogu pak vybírat můžete, abyste přišli s představou, ale samozřejmě si dáte požadavky, co chcete aby v domku bylo a pak se bude upravovat a nakonec z toho může být úplně něco jiného než jak vypadá baráček v katalogu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ali, Michalka je baráček, typovej projekt odfrmy Futur :-)
Odpovědět
Ali: jak říká Lucka, je to domeček, ale pro nás jak díťátko :-D Luci, dyť my máme 11x8,2 - to není o tolik větší jako ten prťous 8x8. Zatím nás všichni ubezpečují, že to zvládneme ale určitě chci co nejdřív rozházet poptávky na beton, okna, dveře, krytinu a tááák. ;-)
Odpovědět
ahoj holky, taky se už hlásím po dnešní pauze :-) Já myslela, že je to mimčo :-D ale je fakt, že plánování, stavění a pak dozařizování domečku je jako s dítětem..jen to stojí víc peněz a nervů ale zase to nebrečí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, zdravim! takze za prve Kreditko :-) , prvni s projektem jsem tu ja, stavime uz dva roky :-S za druhe je v Tunsiku naramne hezky...
Odpovědět
ahoj akral, jak se máš??? ty si užíváš takhle daleko v teplíčku, jo. já ti teda troch závidím..hned bych jela.
Odpovědět
Profilova fotka
tak prijed, mam volnou postel na pokoji ;-) a docela se nudim tak uviam spolecnost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
meni: k vam vyrazime za projektem hned jako prvni ;-) jak jsem uz rikala, tak my si kreslime sam- mame jasnou predstavui, takze jestli nam ohodnotite baracek o x stovek tisic vic, tak budeme plakat :-o
Odpovědět
Profilova fotka
akral... fakt mas volno? co by se platilo?
Odpovědět
Profilova fotka
hranol, a jak to máš s tvým zdravotním stavem? jsi na nemocenské, nebo na pracáku, nebo ani jedno :-) akral, taky bych jela, sbalímmrně a přijedem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jsem na pracaku :-|
Odpovědět
Profilova fotka
jasny prijedte vsichni, nahlasim to na hotelu, prijedou holky z beremka :-) hhranol, tu postel fakt muzu poskytnout, ale ted mimosezone to nijak nezmeni cenu, protoze ty ceny uz jsou opravdu jen za cenu letenek...;-) jo a Kreditko, nebo i ostatní, drahá polovice dělá okna, takže kdo potřebuju, hoďte mi poptávku a my se vynasnažíme ;-) Hezký den všem!
Odpovědět
Ali: ještě jsem včera koukala, že zřejmě plánujete dřevostavbu nebo srubík...?? Je to nádhera takový stavby, jen uprostřed Slatiňan si to neumím představit :-D Ale manža je vyuč. truhlář a dřevo prostě milujem, tiše závidím jestli v něm jednou budete žít ;-) akral: ajo, píšeš málo a pak zapomenu že buduješ :-p ... a v jaký jste fázi? nechceš si tu založit albíčko? Poptávku Vám určitě pošlu, musím se dokopnout všechno hodit do PC, moc díky za tip x-) Kdo tu ještě máte šikovné zaměstnání, známé a šikovné manžílky?? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky.... ja bych se k vam taky rada pridala.... taky chceme stavet u Pardubic... Svojšice (takova mala dira to je :-N ) vcera jsem byla zaridit vodovodni pripojku... jinak zatim jeste nemame vybrano skoro nic, na konci mesice bychom meli mit sraz s architektkou, tak snad neco vymyslime..... :-)
Odpovědět
Kredit..jojo jedině dřevo ikdyž naše firma ho likviduje :-D půodně jsem mluvili jen o srubu, taky jsem sháněli vhodný pozemek, přesně jak píšeš nedá se to postavit všude, ale jsou borci co to postaví a především jim tu stavbu úřad povolí. Jezdím denně přes Smrkový týnec do práce a na začátku vesnice stojí srub mezi domy z cihel...prostě architektonickej hnus..i vesnice musí vypadat jako celek, ne že si dnes každej postaví co chce. Takže jsme se nakonec rozhodli pro roubený dům..ne kulatiny ale hranoly. Nrmálně bychom u toho zůstali ale já si nedokázala představit takovýto interiér, je to na mě moc zálesácký a taky je to dražší..chceme dům 6+2 a to je u srubu tak 4 až 5 mil., bez zděného spodního patra a vybavení, což nejsem ted ochotni splácet.
Odpovědět
ahoj satyy, my se přece známe z '80..dřív sem tam občas přispěla ;-)
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?