Kuchyňský robot. S jakým jste spokojeni?

Prosím o doporučení nějakého rozumného kuchyň.robota: zejména na zpracovávání ovoce a zeleniny. Mlýnek na maso, odšťavňovač ani hnětení nejsou potřeba ( i když jsou většinou v základním vybavení - kromě odšťavňování, že?). Tak do 5 000Kč. Děkuji za tipy!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Bosch MUM 4655 Vyhral v D-testu
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkak Taky Bosch.. máme starší typ (pořád se prodává), dnes myslím tak za 4 tis. Máme ho už téměř deset let a je skvělý.. ale ten náš nemá odšťavňovač.. takže mrknout na typ který ho má.. ;-)
Odpovědět
Bosch MUM je nejlepsi. Je plno typu, urcite si vyberes, ktery vyhovuje tvym pozadavkum. Idealne zakladni typ, ke kteremu prikoupis, co budes potrebovat. ;-)
Odpovědět
také jsem moc spokojená s BOSCH MUM
Odpovědět
já si koupila resp. jsem dostala ten Moulinex Fresh Express, ten, co strouhá a krájí zeleninu a to je to hlavní, co jsem chtěla. Uvažovala jsem o Bosch MUM i jiných, ale u těchto klasických robotů bylo spíš hlavní hnětení a šlehání těsta a strouhalo to děsně. http://freshexpress.moulinex.cz/ Je malý, mám ho pořád na lince, používám ho často, umytý je za chvilku. hezky se na něm strouhá i sýr, ořechy, rohlíky na strouhanku. Na hnětení a šlehání těsta mám ruční el. šlehač a hnětač. Mixér mám taky zvlášť, třeba tyčový.
Odpovědět
Profilova fotka
@olusenka Páni, je vážně zajímavý.. už jsem ho někdy viděla, ale pořádně jsem ho neokoukla.. vypadá fakt dobře... hm.. takže další položka na svatební seznam.. ;-) Asi ne.. spíš bych ten bosch.. já bych raději právě ty hnětače.. U našich na něm krájíme zelí na naložení a dělá to moc pěkně.. ale je fakt že menší věci jsme na tom nezkkoušeli..
Odpovědět
@lirael no, tak tohle asi zelí nenakrouhá. To je fakt na pár ořechů do těsta, na strouhanku, na parmazán třeba, na jablka, mrkev, na brambory, cukety.....jak říkám, já ho chtěla hlavně na strouhání a to strouhá perfektně. U klasických velkých robotů si lidé u strouhání stěžovali na nedostrouhané zbytky, co jim propadávají do mísy apod. problémy. A taky strouhá velice rychle.
Odpovědět
Profilova fotka
@olusenka Hm.. njn zbytky, to určitě nějaké jsou, ale když mi to zelí krouháme třeba v množství 10 kg a víc, takže když ti něco zbyde, fakt se tím netrápíš.. ;-) Jj.. třeba vybírat dle toho co člověk využije.. mne zatím můj mrňous tyčák s dvěma mixérama (jeden menší bylinkový a jeden klasika asi 1,5l) úplně vyhovuje.. jen bych občas ocenila ty hnětače.. jsem trochu lenoch a nerada se dělám s těstem.. :-D
Odpovědět
Tak děkuji za pošťouchnutí. Bosch MUM 5424 už se hřeje doma, teď už jen přelouskat návod...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?