Myčka na nádobí - jakou doporučujete?

Už se v tom šíleně ztrácím: Máte někdo prosím dobrý tip a rady ke koupi myčky? Kterou jo a kterou ne? šířka 60, integrovaný panel, nízká hlučnost, nízká spotřeba !!! krátký program!!! odložitelný start.... jinak mi je to asi skoro jedno :) Děkuji moooooc !
Odpovědět
Profilova fotka
A představa ceny?
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkak u myčky bych určitě nešetřila.. pár osvědčených kousků http://www.siemens-home.com/cz/spot%C... http://www.aeg-electrolux.cz/Products... http://www.bosch-home.com/cz/spot%C5%... http://www.miele.cz/domacnost/mycky-n... @gabrielkak
Odpovědět
taky jsem hledala myčku podle toho, aby nebyla hlučná, aby měla nízkou spotřebu a odložený start. Nakonec jsem vybrala AEG Favorit 54000 VI a musím říct, že jsem maximálně zklamaná. Nedosušuje nádobí, takže při každém vyndání nádobí musím utřít a nádobí (i když nechám myčku po umytí přes noc otevřenou, tak na dnech otočených hrnků zůstává voda. Pak se do koše strašně špatně skládá, když tam dám pár skleniček a otevřu myčku a vysunu koš, tak skleničky popadaj.... za 11 let, co jsme měli předchůdce AEG Favorit jsem nerozbila v myčce jedinou skleničku, za rok, co jsme v baráčku, tak jsem vyhodila 6 prasklých sklenic. Takže určitě bych dala pozor na to, jak se do myčky skládá nádobí....mám nehoře všechny čtyři řady zkosený a skleničky prostě nedržej.... Takže rozhodně nedoporučuju výše uvedený model...
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkak @maty2006 ja mam Miele a nemenila bych :-)
Odpovědět
@verunky no úplně frajeřit nemůžeme :) něco ekonomického.....kolem 10 -12 000?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám Siemens SN66N097EU a je skvělá
Odpovědět
Já vybírala z Boshek, protože ty jsou prý se Siemensem v dnešní době asi nejlepší... vybírala jsem o malinko vyšší cenovou kategorii, tak tu jsem si dělala takovou tabulku, kdyby to pomohlo: http://www.modrastrecha.cz/blog/angie...
Odpovědět
@gabrielkak Já ještě chtěla program: Předmytí a dětskou pojistku. Všechny tyto kriteria splňuje Bosch SMV 69N40EU, jen má jednu vadu na kráse, cena: cca 17 tis. Já do ní ale investovat budu, myslím, že co se týče myčky, nemělo by se šetřit, však se ta investice časem vrátí :-)
Odpovědět
@katty.w našla jsem si BOSCH SMV 48M10 EU za 15 000... tak porovnám a uvidím :) Ale je fakt, že je to volba bez ústupků (kromě té ceny..)
Odpovědět
@angie.shy no ta je úplně bombastická! ta tabulka... Já ji kdysi založila, ale poté se rozrostla do šílených nepřehledných rozměrů.... :( takže děkuji :)
Odpovědět
@gabrielkak tak dá se i krapet levnější: http://www.vestavne-spotrebice.eu/cs/...
Odpovědět
@gabrielkak Nám byla doporučena tato http://www.aeg-electrolux.cz/Products... Cena teda nci moc, ale o to víc doufám, že budu spokojená:) Zítra si pro ni jedu:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@rickym Ta neni špatná, má příborovou zásuvku - což je výhoda :-)
Odpovědět
@verunky Snad za ty peníze i vydrží:)
Odpovědět
Profilova fotka
@rickym je to jen stroj, pokazit se muze cokoliv, ale u AEG bych se nebála...poměr cena výkon je dobrá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkak také ji mám..zatím jsem v ní nemyla,pr.nebydlíme..snad bude dobrá..
Odpovědět
mám tuhle a není ani slyšet, má všechno a navíc umí promítat na zem :)) siemens SN65N089EU.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?