Lhůty na vyjádření

Ahoj všem, dostali jsme vyjádření ke stavebnímu povolení za 6 týdnu.doplnily co se chtělo obratem a jak dlouho má teď paní na další vyjádření ?? Už to tam má další 2 měsíce .... nechceme moc prudit,ale jako asi se paní moc nepredre.dokonce nám po tel. vždy tvrdí něco jiného pak nám něco jiného napíše v ofiko dopisu 🤦🏼‍♀️ a někdy bych řekla že motá i více staveb. Jinak děláme jen přístavbu jedné místnosti takže nic k velkému zkoumání
Odpovědět
Jak se jmenuje ten dokument, kteremu rikate vyjadreni. Myslite, ze cele 2 mesice ma na stole jen vasi stavbu? Ze ted necerpaji dovolenou? Ze stale netlaci pred sebou stavby z doby karanten? Je jich tam vubec dostatek na vasi oblast? Co kdyz zvazuje, zda nevydat narizeni odstraneni, kdyz uz mate skoro hotovo?
Odpovědět
No ono to větší zkoumání klidně může být. Např. i kvůli tomu, že pokud máte v té nástavbě okno směrem k hranici pozemku (na fotce doleva), může být problém s povinnými odstupovými vzdálenostmi. Navíc, jak píše puhelln, stavíte zjevně bez povolení, takže správně by s Vámi mělo být vedeno řízení o odstranění stavby a teprve v jeho rámci případně dodatečně povolovat. A samozřejmě povinná pokuta. Takže stavebně technicky je to sice jednoduché, ale se stavebním úřadem to vypadá na delší dobu. Tak jen doufejte, že paní na úřadu bude velkorysá a bude ochotná něco "přehlédnout".
Odpovědět
@milanq na to se vás nikdo neptal moralisto. Mě jen zajímalo jak dlouho má na vyjádření. Předpokládám že měsíc. Bože jak já nesnáším výmluvy na Covid 🤦🏼‍♀️ @puhelin ono v zimě si barák dokořán fakt nemůžu. Jinak to co vidíte není okno...
Odpovědět
@lenicka1133 Na stavebni povoleni ma 60 az 90 dni. Pokud prerusila, ceka se na vas. Ted mate smulu, cerna stavba se posuzuje v jinem rezimu.
Odpovědět
@lenicka1133 Nechápu toho Vašeho "moralistu". Chcete názor, a když to není podle Vašeho gusta, tak s tím máte problém. Co se týká okna, tak pokud si pozorně přečtete můj příspěvek, tak píšu "na fotce doleva". O těch čtyřech chybějících tvárnicích vpředu se nikdo nebaví. A co se týká toho Vašeho požadovaného "vyjádření", tak stavební úřad žádné "vyjádření" nevydává. Buď Vám dá souhlas s ohlášením, nebo rozhodnutím stavební povolení. Takže teď zřejmě čekáte, jen nevíte na co. A my tady to taky nevíme, protože popisujete něco, co se nevydává.
Odpovědět
@milanq "Nechceme moc prudit" me pobavilo asi nejvic. Jo, to ted pomuze vse popohnat 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?