Dekorace a barva pokojů. Kdo a jak maluje?

Profilova fotka
kdo a jak maluje pokoje,jaka ja fantazie
Odpovědět
1
2
5
Obývák a předsíň - žlutá (hrozně to vybledlo, příště vymaluju sytěj) Ložnice a komora (zbyla barva :) zelená v obýváku bude ještě část za sedačkou vínová, až bude čas :-N dětský pokoj bude nějaká sytější modrá
Odpovědět
Profilova fotka
tak to my mame olivove zel.loznici x-) obejvak s kuchyni je oranzovej :-D a chodbu sme ted udelali sedou s cervenou ;-)
Odpovědět
:)) Jako bych si psala se soudedem, ti to mají stejně (teda nevím jak ložnici :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je dobry :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych rad poslal nejake foto,ale este to namam v PC casem se polepcim x-)
Odpovědět
Profilova fotka
koukal sem na tve fotky a dobry 8-)
Odpovědět
Právě, že u nich mě nadchla ta červená v předsíni, doma to teda zatím neprošlo, ale budu neústupná, když jsme malovali nazeleno ložnici, tak se taky tvářil všelijak a teď se mu to líbí (aspoň to tvrdí), s tím oývákem to bude stejné (doufám)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to drzim palce ;-)
Odpovědět
děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mohl bych te o neco poprosit,ja vlastne nejake fotky v PC mam ale nevim jak je sem dostat :-N
Odpovědět
Profilova fotka
mam PC dva dny tak fak nevim,ucim se no.... :-N
Odpovědět
napíšu ti do Interní pošty ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
to je zas co ta int. posta :-N :-N :-N
Odpovědět
vpravo nahoře je tvoje jméno a vedle Interní pošta - tak na to klikneš a uvidíš, kdo ti píše (taková místní emailová schránka)
Odpovědět
Profilova fotka
můžu se připojit? my máme kuchyň zelenou, obývák žlutooranžový, chodba světle žlutá, dětský pokojík hodně barevný podklad modrý zelený lem ve tvaru trávy obrázky, ložnice fialová (lila) as bydlí se nám dobře :-D :-D :-D
Odpovědět
kapulet:jéé,fialová se mi mocinko líbí,budeme ji mít v pokoji pro hosty a pořád uvažuju,že bych si ji dala do ložnice,ale mám trochu strach,protože prý je namíchaná s tak nesourodých barev,že vyvolává negativní pocity... :-S poraď prosííím.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme předsín ostře červenou dlažbu a vanilkovou stěnu, WC je kombinace 2 žlutých barev, koupelna je tmavě modrá, kuchyň bílá, Jídelna bílo/vanilková, obývák krémovo/zelenkavý, dětský je pistáciový, šatna + tělocvična banánová a ložnice béžovo/olivová :)
Odpovědět
Profilova fotka
pro:kapulet/ můžeš se připojit... ;-) koukám že to máte doma taky hezky barevné,ale to je dobře,myslím si že to pak člověka dobře nalazuje,pokavaď to nejsou nějaké agresivní barvy... :-D Přeju tedy hezké bydlení dál... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
pro:katy/estli ti mohu poradit tak už mám nějakou zkušenost s filkovou a naopak je velice příjemná a dodává na elegantnosti v kombinaci s bílou,neboj se to prokombinovat,držím palce... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to bylo vlastně pro lennanek,pardon,nějak sem se do toho zamotal.... :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
katy007 máte nějak velké bydlení... :-D ale estli budeš mít někdy čas tak sem hoď nějaké foto ať se juknem a posoudíme to,podle toho co píšeš to bude hezké... ;-) jen mám pocit že se tam nějak často opakuje ta žlutá,ale co každého věc a názor.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Adio: máme 4,5+1. WC je kombinace 2 odstínů dlažeb v ní jsou šedé ornamenty je to velice zajímavé. WC je trochu menší tak jsme volili tyto odstíny a když tam vstoupíš hned vidíš "velkou" místnůstku, navíc jak je otvor na měřáky vody ten jsme řešili zrcadlem a velmi egfektivní, nejprve jsem se trochu obávala co to bude a velice mile jsem byla překvapena. V předsíni jsem volila vanilku jelikož skvěle vypadá v kombinaci s ostře cihlovou dlažbou a navíc prosvětlí předsíň a banán byl odsouhlašen jako kompromis já chtěla lila nebo lososovou barvu manžel tyrkys. A pravda k olši se ani jedna z barev co jsme "chtěli" moc nehodí. Na fotkách se už dělá, chci to nafotit i se všěemi dekoracemi, apod. a ty neustále sháním a sháním ;-) Jak máte velký vy byt? jdu ti omrknout album :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to se tam hledáte ne v tom bytě,ne dělám si srandu,podle toho jak si to tu popsala to nemusí bejt zas tak hrozný... ;-) Jinak se mě moc líbí ten nápad s tím zrcadlem,to mě fak zaujalo,no hned jak to budeš mít nafocené tak se juknu,musí to bejt gooood.... :-D Co se té chdby týče tak máš pravdu,estli je tmavá tak potřebuje trochu světlejší barvy,ale nezapomeň že tyrkys teď zase dost letí,možná nebude marný někde jinde... :-N Dekorace je dúležitá,sem fak nedočkavej až budeš mít ty fotky........ :-D Jo a co ten náš byt,co na to říkáš??? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
vypadá to dobře. Jak se ti podařili ty vlnky? To musela být šichta. Ale vypadá to hodně dobře. My si nechali vymalovat malířem a chtěla jsem a mám v ložnici olivový obdélník na krémové stěně a od stropu cca 10 cm bílý pruh v každé místnosti a to bys měl vidět jak pořád hudroval. S těmi vlnky by mě asi zabil ;-)
Odpovědět
ty jo, tak ten bílý pruh v té oranžové.. dost dobré.. !!!Takovou barvu budu mít stěny v obýváku a ten pruh..inspirace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
katy 007: Díky za pochvalu,ale můžu ti říct že to byl nářez,ale fak to za to stálo 8-) Technika je jednoduchá,estli navštěvuješ IKEU tak tam maj taková zrcadla myslím že se jim říká KRAB a podle toho zrcadla sem si to obkreslil tužkou a pak štětečkem zamaloval a vnitřek pak mini válečkem! ale i tak je to fak makačka,dělal sem to cca 6hodin :-N A co se malíře týče tak se divím že piskoval,je to snad jeho práce ne? Jinak by tě asi vážně zabil a přitom to není zase tak těžké :-D Budu zase malovat novej byt tak sem přidám nějaké to foto,zatím... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
zelvatko:no to byl jen takovej experiment a klapnul,jen upozorňuju že když sem to maloval tak to původně byli ty pruhy všechny bílé ale působilo to trochu nemocničně tak sem to doladil bordovou a už to bylo lepší,každopádně rád si hraju s barvama a vždy mě napadne něco jiného a jiné kombinace tak pak je to vždy jen jeden originál,ještě jsem nikde nemaloval něco stejného.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zelvatko:ps:koukal sem že chcete troubu ELECTROLUX,chválím!!! My máme všechny kuchyňské spotřebiče této značky,už nám chybí jen sporák a sem velice spokojen jak s cenou tak i kvalitou,vše šlape jak hodinky... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Adio: no to brzy píšeš rady nad zlato, jinak jsi filuta s tou šablonou z Ikei, tu sice moc nemusím, ale několikrát jsem tam byla a to zrcadlo si vybavuji :-D ale pravda dětský a tělocvična je zatím jen barevně, vlnky a jiné tvary můžeš zrealizovat. Odkud jsi? :-) Jak ten další byt budeš malovat? Ten nápad je tvůj nebo je to přání a představa toho dotyčného majitele bytu? PS: jinak Fagor je taky super!!!!!!!!!!!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
katy007:no co ,rady to sice sou ale já si nemyslím že je to něco tak tajného :-D Sem z Teplic v Čechách (sever čech) Ten byt eště nevím jak bude vypadat,záleží až po domluvě,většinou barvy si řeknou sami jaké chtějí a já pak doladím ty detajlíky podle mé fantazie... 8-) Jinak nápady sou moje! Ps: jasně že je FAGOR taky goood!!!!!!!!! :-N
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?