Stejná dlažba na terasu jako v interiéru

Máte prosím někdo jakoukoliv zkušenost se stejnou dlažbou v exteriéru (na terase) jako v interiéru? Je mi jasné, že exteriérové dlaždice musí splňovat kritéria mrazuvzdornosti, odolnosti proti opotřebení, protiskluznosti apod., ale máte někdo osobní zkušenost? Doporučili byste nebo ne? Zdá se mi, že není moc veliký výběr takových dlaždic, použitelných jak do interiéru, tak do exteriéru, uvažujeme nad rozměrem 80 x 80 cm, což nám výběr ještě zužuje.. Děkuji předem za jakékoliv reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@rolla máme na terase stejnou dlažbu jako v koupelně, jen tmavší odstín.
Odpovědět
Profilova fotka
@rolla Máme 🙂 rozměr 120x24 cm Zvětšuje to propojení se zahradou 🙂
Odpovědět
@otazbudejovic Proč odlišit? Je v tom nějaká výhoda, resp. při stejných dlaždicích v int./ext. nevýhoda? @evculinda A jste spokojení nebo byste měnili? A jaký máte prosím rozměr dlaždic? Odstín vyhovuje? Nepřehřívají se dlaždice v létě? Odvodnění ok? @tygr80 A jste spokojení nebo byste měnili? A jak máte prosím dlaždice položené s těmito rozměry? Navazují vám nějak na ty v interiéru, resp. máte je položené stejně? Odvodnění ok? My bychom právě chtěli opticky zvětšit prostor obývacího pokoje vstupem na zahradu tím, že dlaždice budou stejné, jen si nejsem jistá výhodami/nevýhodami této naší vize 🙂. Zvažovali jsme i do int. lesk a do ext. (na terasu) mat, ale nejsme si tím úplně jistí, hlavně kvůli bezpečnosti.
Odpovědět
@rolla Ja jsem v tomto rozmeru uvazovala o travertinove dlazbe. Urcite stejne uvnitr i venku, hezky to pohledove zvetsi interier. Nakonec ale davame vsude cementovou sterku, i ven.
Odpovědět
@rolla dlažba je 60*60, nepřehřívá, máme krytou terasu (polykarbonát) na západní stranu. Lepená na betonový podklad, pod terasou sklep. Vše v pořádku.
Odpovědět
Profilova fotka
@rolla Spokojenost, není důvod ke změně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?