Čím odstraním lepidlo z dlažby?

Nevíte prosím někdo, jak vyčistit lepidlo z dlažby? Ono je tam jakoby zažraný :-) . Zkoušela jsem ocet, benzín, ředidlo ..a stále drží :-|
Odpovědět
Profilova fotka
odlakovač na nehty? Tím pustilo lepidlo na zárubně z podlahy...
Odpovědět
Profilova fotka
bylo by dobré vědět na jaké bázi je to lepidlo?? Takhle se špatně radí...Jaké je to lepidlo??
Odpovědět
@ambrozie Ani ten :-(
Odpovědět
@tomas981 Bylo to nějaké Flexi a tuším na bázi cementu.
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to půjde asi jen mechanicky...prostě žiletku a oškrábat :-|
Odpovědět
@tomas981 No , tak to mi asi hrábne, fleků je tam tak 50 . Prase jedno obkladačský !! ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
mirca36...no flexi lepidlo je nejlepší uklízet dřív než vytvrdne protože potom je to opravdu náročný ho dostat dolů...tak přeju hodně sil a příště vybírat pořádnějšího obkladače ;-)
Odpovědět
@tomas981 Přesně tak , díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme na takové fleky nějaký univerzální průmyslový čistič. Ale musí se to několikrát zopakovat, najednou to nejde. A je to značka Wurth (přehlasované u)
Odpovědět
Zkuste Keranet od Mapei. Používá se na čištění dlažby od malty a lepidel po pokládce.
Odpovědět
Profilova fotka
Lepidlo opatrně oškrábat a dočistit kuchyňskou houbičkou a teplou vodou.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirca36 taky jsme meli takove prasatko
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@mirca36 Udělali jsme to stejně jako teeereeeza - opatrně jsem nožíkem seškrábala a pak dočistila drátěnkou, houbičkou a CIFem ....
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Je ocet skutečně univerzálním čističem? Přestože má antimikrobiální účinky a dokáže účinně odstraňovat vodní kámen, je také velmi dobrým rozpouštědlem. Především gum, barviv, éterických olejů a pryskyřice. Při čištění je proto třeba dávat velký pozor na to, kde jej nanášíte. V konečném důsledku vám totiž může čištění octem v domácnosti nadělat pořádnou paseku. https://www.modrastrecha.cz/magazine/...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Doporučujeme článek 📌Poradíme vám, jak odstranit lepidlo z dlažby a zajistit dokonale hladký povrch pro novou podlahu📌 Pokud plánujete pokládat novou dlažbu, je velmi důležité správně připravit podklad. Jedním z klíčových kroků, kterým je třeba věnovat velkou pozornost, je odstranění starého lepidla. Pokud odstraňujete původní vrstvu podlahy, jako je linoleum, koberec nebo plovoucí podlaha, může být nános lepidla velmi pevný. Přesto je vždy nutné jej co nejlépe odstranit. Proto vám poradíme, jak účinně odstranit lepidlo z dlažby➡️ https://www.modrastrecha.cz/magazine/...
Odpovědět
Profilova fotka
Já teď umývala novou koupelnu po řemeslníkovi tímto 👍
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od esicko:

Já teď umývala novou koupelnu po řemeslníkovi tím…
@esicko kuchyňa krásna, inak 😍
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od denisa_hajdukova:

@esicko kuchyňa krásna, inak 😍
@denisa_hajdukova děkuji 😊🌺
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?