O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Skladba rovné střechy
Chtěli bychom se zeptat, budeme mít skoro rovnou střechu (sklon okolo 4°), máme navrhnutou skladbu …
mackovice48
Před 11 lety
5
Aký typ strechy je najlepší? Plochá / pultová / sedlová?
Prosím o skúsenosti. Zvazujeme typ strechy pre bungalov. Mne osobne sa velmi páči strecha plochá s …
mackovice48
Před 11 lety
11
Nábytek do koupelny z Aukra, máte?
Dobry den,chtela jsem se zeptat,zda mate nekdo nabytek do koupelny z aukra a jak jste spokojeni,dik…
luci81
Před 11 lety
12
Co říkáte na karambolový stůl v obýváku?
Co říkáte na karanbolový stůl v obýváku, kde bude jen krb, zmíněný stůl, sedací souprava, televize …
carisima
Před 11 lety
23
Návrh kuchyňky v malé vinárničce
Plánujeme malou rodinnou sklepní vinárničku pro cca 20 lidí. Bude tam malá kuchyňka, která musí spl…
jancip
Před 11 lety
6
Podělí se někdo o projekt na bungalov 4+1 či kk?
Sháníme šikovného projektanta či někoho, kdo by se podělil o již hotový projekt. Máme 1500m2 pozemk…
speedfight50
Před 11 lety
4
Benátsky štuk a jiné dekorační omítky - vaše zkušenosti
Ahojte všetci, na tomto fóre som nová, ale nakoľko sa mi páči, ako tu zdieľate svoje názory, skúsen…
xajaneckova
Před 11 lety
2
Kam odvézt větší množství smíšeného odpadu?
Ahojda všichni, chystáme se vyklízet půdu a bohužel, původní majitelé byly zvyklý vše skladovat..…
ratatooy
Před 11 lety
5
sponzor fóra
Regule - jak postupovat pro získání výjimky?
Dobrý den, závazné regule naší obce určují sedlovou střechu se sklonem 40°-50° (asi kvůli sněhu - …
ondra11
Před 11 lety
3
Jak vám dopadl rozbor vody?
Zajima me hlavne Koliformni bakteria a Eschechia coli. Chceme pouzivat vodu jako uzitkovou proto ch…
repelka
Před 11 lety
13
Můžete mi prosím pomoct s výmazem zástavního práva z katastru?
nevím jaký mám použít formulář, jestli ten jediný, o návrhu na vklad, a tam zaškrtnout výmaz vklade…
ivvulinka
Před 11 lety
1
Bílou nebo krémovou kuchyň v lesku?
Jsem už zoufalá. Pořád procházím fotky kuchyní dokola a nedokážu se rozhodnout, jestli zvolit leskl…
jjiittyy
Před 11 lety
18
Bílá kuchyň v lesku
prosím potřebuji radu chci kuchyn v bílém lesku ale bylo mi řečeno že existuje více druhů,jaká je n…
verunky
Před 11 lety
4
Jak začít jednat s ČEZem?
Zdravím, jsme úplně na počátku vyřizování pro stavbu a už mě totálně stihli otrávit na ČEZu. Já od …
kacireksro
Před 11 lety
8
Digestoř bez odtahu z domu, je něco takového na trhu?
Bylo by něco takového na trhu?
verunky
Před 11 lety
3
Bezradnost při výběru podlahy
pořád jsem bezradná a nevím,jaký zvoliit odstín podlahy v kuchyni.V prvním chatu s bytovou designér…
rienn
Před 11 lety
11
Závazné stanovisko ke krbovým kamnům
hezký den. Dodával někdo k NED s el. vytápěním a krbovými kamny závazné stanovisko orgánu ochrany o…
dusanmsk
Před 11 lety
11
Jaký odhad ceny hrubé stavby?
Ahoj, dotaz na kolik odhadujete uzavřenou hrubou stavbu domu viz. nákres obytná plocha 55m2 zd…
almadin
Před 11 lety
21
Přechodné bydlení na nezasíťovaný pozemku
Hezký den :-) , koupili jsme pozemek a budeme stavět ( s Canabou). Začít bysme měli cca srpen/září…
rowan
Před 11 lety
13
Odstoupeni od smlouvy - kam doručit výpověď?
Dobry den, Chci odstoupit od smlouvy. Firma, ktera nam mela dodat vestavnou skrin, nekomunikuje a …
zamilovanadonej
Před 11 lety
2
Jste spokojeni s bydlením v domě od firmy Důmrazdva?
Zdravím, jednáme s touto firmou o stavbě bungalovu do L se zastřešenou terasou.Hodně jsme dali na d…
jaandule
Před 11 lety
15
Jakou byste dali barvu spárovací hmoty k této mozaice v kuchyni?
Ahojky holky :-) prosím o názor, jakou by jste dali barvu spárovací hmoty k této mozaice? Bude za k…
niki3
Před 11 lety
4
Obklad od firma Armonie Arte Casa - máte někdo?
Máte někdo obklad od tohoto výrobce? Mám v katalogu vybraný a potřebuji zjistit, jak moc se liší ka…
ann_gie
Před 11 lety
3
Máte někdo sezení Hecht?
Máte někdo tohle sezení http://www.nakupka.cz/vyrobek/set-zahradniho-nabytku-hecht-stone-set/
klouzek
Před 11 lety
1
Výklopno posuvné francouzské dveře, jak je odlehčit?
Chtěla bych se zeptat, nechaly jsme si udělat terasové dveře, které mají šířku 3m a z toho se 1,5 v…
kkaccullka
Před 11 lety
4
Velká francouzské okna, kdo máte?
Ahoj, v projektu mám velké, rohové francouzské okno. jedna část okna bude mít 4,5m a druhá 5,5m, Má…
andromeda3
Před 11 lety
6
Kam s vanou?
Zdravím všechny, plánujeme stavbu RD a dispozice máme tak nějak za námi. Stále se ale nemůžeme rozh…
mmmk
Před 11 lety
12
Nemáte někdo zkušenost s hliněnými barvami?
Nemáte prosím někdo zkušenost s hliněnými barvami? Budeme malovat akumulační kamna, a byly nám dopo…
sofiesara
Před 11 lety
1
Dřevostavby Benada z Břeclavi, máte zkušenost?
dobrý den, máte někdo zkušenost s touto firmou? Jsem z Mikulova dostali jsme nabídku zakoupit dřevo…
carisima
Před 11 lety
6
Nové SFRB, kdo žádáte a jaký je postup?
Před pár dny jsme si podali žádost na SFRB o Úvěr 150 na rekonstrukci a teď čekáme, co bude dál. Kd…
novynka
Před 11 lety
21
1
2
…
1018
1019
1020
1021
1022
…