O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Prodej domu bez souhlasu majitele. Je to možné?
Chtěla bych se zeptat, zda je možné prodat dům bez souhlasu majitele 25%, přestože se o dům nestará…
xmarg04
Před 15 lety
7
Výběr sanity do malé koupelny. Poraďte
Chtěla bych vás poprosit o pomoc. Času je málo, debordelizujeme, v pondělí vypukne bourání jádra, t…
ene
Před 15 lety
2
Dilatační profil v dlažbě. Máte?
Dobry den, chtela jsem se zeptat..mate nekdo dilatacni profil v dlazbe? Budeme pokladat plochu 12,3…
pifo
Před 15 lety
3
Eurookna z plastu. Máte zkušenost?
Ahoj stavitelé, ráda bych se zeptala na zkušenosti s eurooknama. Stále řešíme, zda dát plast nebo d…
beteczka
Před 15 lety
16
Jak dlouho trvá zapojení plynoměru?
Zdravím, jak dlouho vám od podpisu smlouvy trvalo, než vám distribuční společnost přijela zapojit …
rapid661
Před 15 lety
3
Nevěsty z Pardubic a okolí stavící domy. Jste tady?
Ahoj, tak zakladam diskuzi nevest z pardubic,.. samozrejme, pokud jste z okoli, tak se pridejte ;…
satyyy
Před 15 lety
1
2
...
...
7
8
222
Základy. Kdy nejpozději na podzim / nejdřív na jaře?
Vzhledem k tomu, že nám stavební úřad velmi zkomplikoval život, řešíme, zda ještě stihneme udělat z…
dorian2
Před 15 lety
13
Kdo je uveden na smlouvě? RK není v obchodním rejstříku
Dobrý den, kupujeme nemovitost (RD),dne 16.8.2010 jsmee složili rezervační polatek 70 000Kč,násled…
xmarg04
Před 15 lety
3
sponzor fóra
Jak udělat sloupy jako podpěru balkónu?
Zdravím, mám dotaz jak se dají udělat sloupy 2,8 m vysoké kulatého tvaru o průměru 25-30cm jako pod…
rebeka1
Před 15 lety
2
Euroline Bungalov 964. Staví někdo?
Zdravím všechny, mám dotaz zda-li někdonestaví, nebo nestavěl tento bungalov, velice se nám líbí …
rebeka1
Před 15 lety
2
Bambusové parkety. Máte skúsenosti?
Mate skusenosti s bambusovymi parketami ? Mne sa pacia uplne najviac zo vsetkych podlah, mimo to su…
palobern
Před 15 lety
1
2
49
Kde seženu levně kovové zábradlí?
Dobrý den, můžete mi poradit kde sehnat levně nebo-li za slušné peníze kovové moderní zábradlí,díky…
atrama
Před 15 lety
8
Přesun schodiště. Máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s přesunem schodiště na jiné mí…
pampeliska1982
Před 15 lety
4
Zaoblení schodovek. Nechali jste si brousit dlaždice?
Nechával jste někdo zbrousit hrany dlaždic na schody do obloučku? Nabízí to u nás jeden prodejce, z…
tork25
Před 15 lety
2
Jaké vybrat stropní svítidlo do dětského pokoje?
Předěláváme dětský pokoj (mladší dcera se bude stěhovat z ložnice ke starší). Původně bylo na strop…
bourgie
Před 15 lety
3
Využiji vanu i sprchu zároveň nebo je to zbytečnost?
Ahoj, máte sprcháč i vanu nebo jen jedno z toho? Opravdu se využije oboje zároveň nebo je to zbyteč…
rapid661
Před 15 lety
14
Čím vyčistit lino? Je tam zažraná špína
Měli jsme pronajatý byt v novostavbě, lino asi rok staré, a na místě, kde byla myčka nádobí jsou če…
ladida.l
Před 15 lety
2
Kolik stojí 80 m kanalizace pro rodinný dům?
Dobrý den Kolik asi stojí 80m kanalizace pro jeden rodinný dům,půda není kamenitá (jednoduché kopá…
jizvo
Před 15 lety
3
Garniža na vykierové okno. Ako to vyriešiť?
Čaute, môžem Vás poprosiť o radu? Bývame v podkrovnom byte v rod. dome, kde máme vykierové okná /do…
sarmyn
Před 15 lety
3
Lze nechat stavbu ve fázi vazby a fólie přes zimu?
Asi nestihneme pokládku křidlice. ............ prosím - kdo máte zkušenost - ať už vlastní či z pro…
adamp
Před 15 lety
4
Kolik stála základová deska pod dřevostavbu?
Můžete mi zdělit cenu vaší základové desky, případně doporučit firmu? Děkuji. Střední Čechy...
tomas15
Před 15 lety
2
Cena vzorového domu od Allstavu. Znáte ji?
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte cca cenu vzorového domu od Allstavu. Měl by být urp…
ivanahar
Před 15 lety
3
Jakou barvu použít na vymalování různobarevných květin?
Chystám se dcerce vymalovat pokojíček, mám inspiraci z časopisu,kde používájí cca pět barev značky …
j.kriv
Před 15 lety
2
Čím odstranit nálepky z nových oken?
Zapoměla jsem odstranit z nových oken nálepky na oknech, na sklech. Nejde to ničím dolů, hrozně se …
tea80
Před 15 lety
8
Jak vyřešit malý prostor? Kam dávat kola?
Zdravím, chci se zeptat, jak řešíte v malých bytech kam dávat kola atd, pokud nemáte velký sklep n…
adamp
Před 15 lety
2
Jak sepsat zúžení společného jmění manželů?
Prosím můžete mi poradit jak sepsat zúžení sjm??? Existuje na to nějaký formulář nebo to musíme tak…
kacka.va
Před 15 lety
3
Co potřebujeme k ohlášení stavby, co již stojí?
Prosím vás, co potřebujeme k ohlášení stavby, co již stojí? Rodiče si u domu přistavili jakousi kůl…
breberka
Před 15 lety
4
Třípatrový dům. Máte někdo?
Ahoj, zajimal by mne vas nazor nebo zkusenost. Bydlite, nebo znate nekoho, kdo bydli v domku o trec…
oho
Před 15 lety
4
Obnovit kuchyňskou linku jen novými dvířky. Co myslíte?
ahoj, budem se stehovat do bytu kde je starší kuchyn, ale zatim dame penize do jiných věcí tak přem…
lucyino
Před 15 lety
6
Dávkovač na jar. Odkazy, kde se dá sehnat
Stále tu čtu, kde se dá sehnat dávkovač na jar tak sem přidávám nějako odkazy: http://www.dejme…
bobtail
Před 15 lety
5
1
2
…
1225
1226
1227
1228
1229
…