O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zateplení a omítka u stavebního domku
Dobrý den, prosím o radu, Máme stavební buňku, ze které chci udělat zahradní domek. Máme již udělan…
heryna
Před 6 lety
8
Lamino za kuchyňskou linku, jak připevnit?
Rozhodnuto, za linkou bude laminova deska ve stejnem dekoru jako pracovni, mam ale dilema... Jak se…
radim83
Před 6 lety
3
Firma - reference
https://www.domy-drevostavby-na-klic.cz Dobrý den, je tu někdo s nějakými referencemi k této fir…
pavel0057
Před 6 lety
1
Jakou kuchyň do prostoru z projektu zvolit?
Dobry den, jsme ve fazi projektu, ale nyni jsem se zacala zamyslet nad kuchyni. Mame na ni prostor …
donpepe_al
Před 6 lety
1
Kolik cm nehořlavé podlahy před krbovou vložkou?
Ahojky, potrebovala bych poradit jakou podlahu muzeme dat pred krb a hlavne kolik cm. Nejspis tam …
deyana
Před 6 lety
11
Natření plotu, prosím o radu
Dobrý den. Můžete mi prosím poradit s nátěrem dřevěného plotu - cca 4 roky starý. Mám připravenou l…
stejnov
Před 6 lety
1
Parní trouba Elektrolux - zkušenosti
Dobry den, mate nekdo, prosim, zkusenosti s touto troubou? Dekuji za reakce. content://com.sec.andr…
gabrielaa
Před 6 lety
26
Návrh interiéru - od koho?
Dobrý den, Vím, že diskuzí na toto téma tady už proběhlo několik, ale chci se zeptat na vaše aktuá…
barcaloun
Před 6 lety
6
sponzor fóra
Dům s oddělenou výrobnou potravim
Čauko! Máme možnost koupit dům. Chtěli bychom podnikat v potravinářském průmyslu (zřídit si indoor …
snadtodobredopadne
Před 6 lety
1
Černá matná kuchyňská linka
Ahoj všichni. Budu ráda za Vaše názory ohledně černé kuchyňské linky. Zvažuji černou matnou se svět…
davex
Před 6 lety
3
Staveništní rozvaděč. Na co dát pozor při koupi?
Musíme si koupit stavební rozvaděč. Na co si dát pozor, pokud to kupuji z druhé ruky? Vím, že má mí…
petrbeza
Před 6 lety
15
Čím vyčistit rám okna
Dobrý den, nemáte někdo radu, typ jak dostat z rámu okna čmouhy po pěně viz foto?
gabrielaa
Před 6 lety
3
Hranice pozemku - výjimka
Dobrý den, potřebovali bychom poradit ohledně umístění stavby na pozemek. Našli jsme ideální var…
gabrielaa
Před 6 lety
31
Kvalitní realitní kanceláře v Českých Budějovicích
Chystám se podat pozemek v Českých Budějovicích a ráda bych znala Vaše zkušenosti s tamními realitk…
hrudarja
Před 6 lety
4
Firma Oknostyl v Brně - máte zkušenosti?
máte někdo okna od firmy OKNOSTYL v Brně? zvažujeme objednávku u nich... jaké máte zkušenosti Vy? d…
gabrielaa
Před 6 lety
31
Bona mop na dřevěné podlahy - zkušenosti
Ahoj všem! Používáte na dřevěné podlahy Bona mop se sprejem? Nebo jiný typ? Díky
dita_a_ivan
Před 6 lety
22
Černý granitový dřez
Chceme si pořídit černý granitový dřez - elleci easy 300. Máte někdo zkušenost? Díky
mamach
Před 6 lety
1
Kouřový polykarbonát na pergolu - stíní?
Ahoj, máte prosím někdo kouřový polykarbonát na pergole? Stini? Máme terasu na jih a celý den tu pr…
catle
Před 6 lety
6
Plissé do oken, jaké jste zvolili?
Zdravicko! Kdo mate plisse do oken , jake jste zvolili? Polopropustne nebo zatemnujici? Muzu popro…
kkkt
Před 6 lety
1
Jaký stavební rozvaděč?
Zdravím střecháčci, mám dotaz. Je lepší stavební rozvaděč se zásuvkou 400 V čtyřkolíkový nebo pětik…
melin6
Před 6 lety
18
Zdění na tupo - máte zkušenosti?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli někdo tady zdil na tupo a jaké s tím má zkušenosti. Chceme stavět …
lisakstavitel
Před 6 lety
19
Dům na klíč - tip na firmu Olomoucko
Dobrý den, s manželem plánujeme stavět dům. Jelikož ani jeden nemáme čas ani schopnosti si na stavb…
emafrost
Před 6 lety
1
Zkušenosti s dýhovanou podlahou
Dobrý den, uvažujeme o nákupu dýhované podlahy do celého domu, konkrétně značka Par-ky Pro a Lo…
majak78
Před 6 lety
7
Soused nechce podepsat souhlas se stavbou
Zdravím, máme dvoupodlažní podsklepeny dvůr a vedle nej je garáž, která je nalepená na souseda. Mom…
bamak
Před 6 lety
26
Jakou barvu dveří a podlahy k oknům v odstínu tmavý ořech?
Hezký den, jdu si k Vám pro radu - rekonstruujeme starší domeček a dali jsme okna barvy tmavý ořec…
charlottka007
Před 6 lety
5
Síťka proti hmyzu na terasové dveře
Ahoj mame posuvne terasove dvere a hooodne much. Dvere su docela frekventovane tak riesim nejaku pr…
ivaaviva
Před 6 lety
5
Škrábání stěn. jsou ok?
Dobry den. Koupila jsem byt a delam komplektni rekonstrukci bytu. Najala jsem si remeslniky a chtel…
petrbeza
Před 6 lety
8
Rozdil ceny
Zdravim, Muzete nekdo odhadnout rozdil v cene za terasu? Ve studii mame klasicky navrh dodatecneho…
zuzka0011
Před 6 lety
7
Dispozice koupelny - poradíte
Ahoj všem, můžete mi prosím poradit s výběrem dispozice koupelny ? Namaloval jsem 2 návrhy. V koup…
hancza1111
Před 6 lety
31
Lamino či folie na kuchyňskou linku? Máte zkušenost?
Chteli jsme si dat folii s tim,ze se tam daji vymackavat ornamenty,ale bylo nam receno,ze folie se …
janmed
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
94
1
2
…