O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kde nechat vyrobit skleněný obklad?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost a reference nejlépe v okolí Olomouce na výrobu obkladu za kuchyňskou …
onetwogo
Před 7 lety
8
Názor na náš bungalov
Moc vás prosím o připomínky k našemu návrhu :) Ať už se pohneme z místa :-D Rozměry jsou zatím tako…
pepitocz
Před 7 lety
13
Tip na obkladače z Přerova
Dobry den vhodny obkladac prerov.. Dekuji
aljekim
Před 7 lety
1
Absolutní zvuková izolace
Je možné izolovat svůj byt tak, aby od nás nešel slyšet žádný (nebo jen minimální) zvuk? Dum je st…
azsinanecovzpomenu
Před 7 lety
11
Sádrokartonové podhledy
Ahoj všem. Momentálně montujeme konstrukce pro sádrokartony ale pořád ne a ne se rozhodnout, jak to…
slamer
Před 7 lety
6
Kam s koupelnou?
Dobrý den, otec zdědil po babičce domek ze 30. let. Je to malý 2+1 (obávák a kuchyň ve zvýšeném př…
gababb
Před 7 lety
14
Okenní otvor z Ytongu
Koukal jsem na jednu stavbu v okolí a narazil jsem na takhle "rovný" okenní otvor. Je to normální…
zuzana_ka
Před 7 lety
17
Granitový dřez v barvě šedý kámen
Prosím máte někdo reálnou fotku, jak vypadá granitový dřez (Franke) v barvě šedý kámen? Popřípa…
radim83
Před 7 lety
5
sponzor fóra
Podlaha-vinyl
Ahoj, zajímá mě, vy co máte vinylové podlahy, nestalo se Vám, že by byly cítit chemickým zápachem? …
lenka_bydleni
Před 7 lety
1
Kolik vás stál projekt?
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat kolik Vás stal projekt. Jelikož máme nad pozemkem dráty vysokého …
martyka
Před 7 lety
1
2
50
Digestoř 60 cm - doporučení
Zdravím všechny, zvažujeme nákup digestoře 60 vestavnou, podvěsnou nebo výsuvnou. Měla by mít výkon…
warflyer
Před 7 lety
2
Stůl a židle ve skandinávském stylu - ano nebo ne?
Ahoj všichni, moje vysněná kuchyně je již hotová, pouze chybí jídelní stůl a židle. Ráda bych p…
slabici
Před 7 lety
9
Kde seženu tyto obklady do koupelny? Značka a název prosím
Předem děkuji všem za info! M.
kikiwhite
Před 7 lety
7
Jaký postup jste zvolili při betonování věnce?
Zajímalo by mě, jaký postup při betonování věnce (bungalov - cca 4m3 betonu) je nejlepší v porovnán…
lysakpav
Před 7 lety
17
Cena přívodu plynu do sklepa RD
Uvažujeme o koupi RD jenž je v současné době vytápěn dřevem (starý kotel na tuhá paliva) a elektrok…
lala211
Před 7 lety
3
Návrh koupelny s obklady Marazzi Treverkhome - co říkáte?
Dobrý den, dnes nám poslali první návrh na koupelnu. Váhám mezi dvěma odstíny dřevodekoru (Marazzi …
ivaa32
Před 7 lety
10
Kolik stála vaše kuchyně?
Zdravím střecháčci. Hledala jsem v diskuzích, ale nenašla jsem konkrétní odpověď na otázku. Kolik s…
lala211
Před 7 lety
1
2
44
Dobové vchodové dvoukřídlé kazetové dveře
Dobrý den, uvažuji o výměně stávajících (v našem případě) nevkusných (takových těch tradičních pane…
chrobakv
Před 7 lety
8
Cena za zedníky
Potřebuji zahradní domek 6m x 2.5 m .Výška 2.5 m .Zajímá mne cena práce , tedy základová deska ,obv…
lala211
Před 7 lety
5
Dokončení hrubé stavby - rozpočet
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, za kolik sl myslíte, že je reálné dokončit hrubou stavbu. Díváme de na…
lala211
Před 7 lety
17
Kdo hradí opravu nad 1000 Kč? Pronajímatel či nájemce?
Dobrý den, bydlíme v pronájmu a máme problematickou troubu. První oprava stála 800 Kč, budeme řešit…
lala211
Před 7 lety
8
Nafouknutí 2+1, jak oddělit dvě místnosti?
Dobrý večer. Nemáte nějaký tip, co s bytem 2+1(cca 65m2), kde bychom potřebovali oddělit 2 děti od…
jenies
Před 7 lety
8
Hledám montážníka na venkovní žaluzie
Dobrý den, doporučtě prosím nějakého montážníka na venkovní předokenní žaluzie cetta 80. Nejlépě ná…
sedrika2
Před 7 lety
1
2
36
Bungalov 4kk - co na něj říkáte?
Krásný večer, co říkáte na tento bungalov? Přemýšlím zda umístit koupelnu a wc do místnosti, kter…
michaeladole
Před 7 lety
13
Zásuvky a vypínače ABB - kompatibilita
Zdravím, mame v celém domě zásuvky a vypínače ABB _Tango.. Tak uz jsme dum koupili, ale nelíbí se …
xppx
Před 7 lety
3
Za jak dlouho jste se nastěhovali po omítkách?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je reálné, když se začátkem ledna dodělají omítky, se na práz…
kali.kal
Před 7 lety
16
Sušička na prádlo Beko, který program nejvíce používáte?
Tak tento týden, jsme si pořídili sušičku na prádlo,holky,který program nejvíce používáte? :-)
redakce
Před 7 lety
13
Zavěšení boxovací pytle
Zdraví všechny, mám dotaz :-) V novém domě manžel plánuje mít malou posilovnu s boxovacim pytlem. …
redakce
Před 7 lety
4
Okno s rámem nebo bez?
Ahoj, budeme mít v kuchyni nad kuch. linkou obdelníkové okno. Přemýšlíme, zda ho udělat otevírací s…
radusko01
Před 7 lety
2
Okno dvoukřídlé vs. jednokřídlové
Ahoj jaké okno by jste volili vy, nebo jaké mám možnosti? Máme jedno okno o rozměrech - šírka 125 c…
vitaka
Před 7 lety
5
1
2
…
517
518
519
520
521
…