O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Statický výpočet krovu - kdo je na něm podepsaný?
Dostali jste spolu s projektem i statický výpočet krovu? Kdo je na něm podepsaný? Projektant (autor…
1karel1
Před 7 lety
4
Názor na půdorys rodinného řadového domu
Dobrý den, prosím o názory k RD, který plánuji. Dům bude v řadové zástavbě (po demolici starého). P…
victress
Před 7 lety
1
2
34
Tmavá koupelna obklad RAKO Rush - nemáte někdo?
Ahoj nemáte někdo v koupelně černý obklad Rako Rush? CHtěla bych hodně tmavou koupelnu, na fotce a …
michaela_n
Před 7 lety
1
Jakou rekuperační jednotku vybrat do pasivního domu?
Dobrý den, rozhodujeme se mezi nabídkami instalace rekuperační jednotky do novostavby pasivního RD …
lukoid
Před 7 lety
12
Obkládání koupelny - lze lepit obklady rovnou na hydroizolaci?
Ahoj, budeme obkládat koupelnu, stěny jsou z fermacellu a máme na nich natřenou hydroizolaci. Je nu…
jumpmans
Před 7 lety
3
Venkovní žaluzie při malém zateplení, jak řešit box?
Stavíme dřevostavbu, zateplení by mělo být 10cm dřevovláknitou deskou pavatex. Dnes jsem jednal s p…
martinam76
Před 7 lety
1
2
37
Dub monument vs. sonoma vs. bardolino
Ahoj, někde jsem četla, že dub sonoma = dub bardolino. A co dub monument? Dnes jsem na netu narazil…
shagga
Před 7 lety
2
Rozkládací bílý stůl
Ahoj všichni, intenzivně sháním kvalitní bílý jídelní rozkládací stůl. Jsme dva, ale občas k nám za…
bohyska
Před 7 lety
10
sponzor fóra
Slovenský výrobce cihel Termoblok - nemáte zkušenost?
Ahojte stavaři, Wienerberger nestihá a dodání cihel je něco mezi 2 - 3 měsíců. Dostal jsem nabídku …
jaycobbb
Před 7 lety
3
Byt s okny pouze na východ - máte zkušenost?
Vážené uživatelky, vážení uživatelé, přicházím si pro rady. Mám možnost pronájmu pěkného bytu,…
bamak
Před 7 lety
18
Jaká je ideální velikost letní kuchyně?
Dobrý den, plánuji stavbu letní kuchyně a zajimaly by mě Vaše zkušenosti, rady, tipy ;-) Jak velká …
dvorda
Před 7 lety
3
Odpad ze dřezu
Dobrý den, Ahoj, Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti, protože v tomhle odvětví jich zase tolik …
melin6
Před 7 lety
14
Omyvatelná barva v interiéru - jak je to s jejich údržbou?
Jdu s dotazem zda je vhodné všude dát omyvatelnou barvu od Primalexu. Líbí se mě, že omyvatelné bar…
zmrz_lina
Před 7 lety
21
Doplatek za kuchyň Oresi - také po Vás chtěli?
Dobrý den, zajímal by mě názor a event. další z Vás, kteří se setkali s tak nehorázným příštupem ja…
bamak
Před 7 lety
14
Okna Sonarol vs. okna Salamander
Dobrý den, vybíráme do novostavby okna. Máme nabídku oken Sonarol 6kom, Salamander 6kom a Veka 7kom…
davex
Před 7 lety
2
Akce na americkou lednici?
Nevíte, jestli bývají během roku nějaké slevy na americké lednice? Díky
makymj
Před 7 lety
3
Poptávám časopis Chatař a chalupář, červen 2018
Zdravím všechny, potřeboval bych jen jeden článek, stačí kopie článku, všem moc děkuji za pomoc :-)
sarkatam
Před 7 lety
2
Vířivka - venku nebo vevnitř?
Plánujeme pořídit vířivku a přemýšlíme, jestli si jí pořídit na zahradu nebo do sklepa. Máte někdo …
hrudarja
Před 7 lety
13
Bílá skříň do ložnice a její uspořádání
Prosím kde sehnat skříň s podobným uspořádáním jako na fotce? Všude jsou jen tyče a to nám nevyhovu…
hrudarja
Před 7 lety
9
Uskladnění hlíny ve Zlíně
Dobrý den, pokud by byl zájem, nabízím zdarma náš stavební pozemek k trvalému uskladnění hlíny. Ide…
preciz
Před 7 lety
7
Betoňák do pískoviště?
Ahoj,máte někdo klasický písek "betoňák" do pískoviště? je to vhodný? Díky za názor
nitro
Před 7 lety
5
Vinyl - lepený nebo click?
Budu dělat podlahy v celém patře RD. Jde cca. o 120m2 Zatím vyhrávají vinylové podlahy, ale stále n…
lukoid
Před 7 lety
10
Názor na projekt - poradíte?
Zdravím. Provizorně jsem si nakreslila projekty dvou domů a nyní se rozhodujeme, který z projektů p…
omcamauta
Před 7 lety
8
Jak máte umístěn vodoměr?
Zdravím, chtěl bych se zeptat těch co mají vodoměr v domě jak a kde ho mají umístěn? Máte ho na s…
bamak
Před 7 lety
13
Žumpa od firmy Eko-sum, jste spokojeni?
Má někdo žumpu od f. Eko-sum? Jak jste touto f. spokojeni? Tato f. je polská, jak jste byli spokoje…
janoja
Před 7 lety
13
Jakou zvolit šířku EPS u zdiva 30cm Ytongu?
Dobrý den, vyplatí se zvolit místo 15cm rovnou 20cm EPS na fasádní izolaci? Zeď bude z 30cm Yton…
lukoid
Před 7 lety
4
Koupit dům bez vodovodní přípojky pouze ze studnou?
Dobrý den Hledám dům ke koupi, našel jsem jeden co vypadá celkem ok, ale není napojen na obecní vo…
zuzana_ka
Před 7 lety
6
Jaké spotřebiče do kuchyně?
Zdravím, vybíráme spotřebiče do kuchyně. Bohužel už moc peněz nezbylo, tak koukám na Amicu nebo Ca…
hamikaw
Před 7 lety
26
Vchodové dveře - musí být bezpečnostní?
Zdravím, řešíme vchodové dveře. Máme možnost je vzít od stejné firmy co nám dodává plastová okna…
andy.fandy
Před 7 lety
3
Doporučení na obkladače koupelny z okresu Kutná Hora
Hledá se šikovný obkladač okres Kutná Hora , obložení + dodělání koupelny viz foto. Budu vděčná z…
sthum
Před 7 lety
1
1
2
…
554
555
556
557
558
…