O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Obkladač na dlažbu koupelny z okresu Kutná Hora
Hledá se šikovný člověk na dlažbu koupelny, chodby a technické místnosti - okres Kutná Hora. Budu…
sthum
Před 7 lety
1
Obkladač - okres Kutná Hora
Hledá se šikovný obkladač okres Kutná Hora , obložení koupelny. Budu vděčná za kontakt. 🙂 Předem…
sthum
Před 7 lety
2
Stavět na klíč nebo svépomocí - vaše názory a zkušenosti
Dobrý den, s přítelem bysme chtěli začít stavět ale furt se nemůžeme rozhodnout jestli to zkusíme …
petrsv1000
Před 7 lety
20
Tip na firmu pro celkovou rekonstrukci střechy z Prahy-východ
Jedná se o zhotovení želeyobetonového věnce, výměnu některých trámu, položení zčásti nové kytiny a …
yvettka83
Před 7 lety
2
Dům kupní cena 2.8 milionu - kolik bude tak odhadní cena?
Chci si koupit starší RD, ale normálně k obývání, žádná NUTNE rekonstrukce (i když všechno už je st…
yvettka83
Před 7 lety
7
Kde v polsku seženu dlažbu Paradyz nebo Tubadzin?
Zdravim strechacci, kde v polsku je k dostani dlazba od vyrobce paradyz nebo tubadzin? Byla jsem v …
spaly
Před 7 lety
5
S jakou sekačkou na trávník jste spokojeni?
Prosim s akou sekačkou (zvažujeme benzinovu) ste spokojni? Na rozmer 900 m2, silny motor kvoli kose…
neyaa_cr
Před 7 lety
30
Vaše inspirace na zahradní dřevěné sezení na terasu
Ahoj. Prosím inspiraci Vašeho sezení na terase . Máme rádi dřevo, tak koukám po takových setech, n…
mikulas999
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Složení stěn dřevostavby - je to technicky správně?
Ahoj, měl bych dotaz na složení stěn difúzně uzavřené konstrukce u dřevostavby. Jedná se o následné…
jendad
Před 7 lety
11
Názor na projekt přízemního bungalovu
Dobrý den, mohl bych vás poprosit o všeobecný názor na půdorys přízemního bungalovu. (z energetic…
lubik03
Před 7 lety
22
Jak vyčistit zašlé spáry v koupelně?
Zdravím všechny ;-) nemáte nějaký typ, jak vyčistit zašlé spáry v koupelně? Hlavně na zemi, častým …
hoblinka13
Před 7 lety
1
2
38
Existuje něco, aby nám do domu netekla tvrdá voda?
Zdravím střecháčci ... prosím vás, existuje "NĚCO" aby nám do domu netekla tvrdá voda? Bydlíme dva …
comodor234
Před 7 lety
1
2
33
Máte zkušenost s provazováním zdiva?
Ahoj, můžete poradit popřípadě přidat vaše zkušenosti s provazováním obvodového s vnitřními nosn…
1karel1
Před 7 lety
11
Tip na firmu na střechy z okolí Břeclavi
Dobrý den, mohl by mi někdo doporučit na střechu nějakou firmu/tesaře z okr. Břeclav?
luccy85
Před 7 lety
1
Výroba sprchových dveří o výšce 1m ze Středočského kraje
Zdravím, nemáte někdo kontakt na spolehlivého sklenáře (nebo menší firmy) ideálně ve Středočeském k…
ookami_hime
Před 7 lety
1
Kuchyně xxxLutz, truhlář nebo jiná?
Dobrý den, chystáme se na rekonstrukci staršího domu a začínáme přemýšlet o kuchyni. Představu mám …
xvlcv00
Před 7 lety
6
Papírové rolety. Kde jste pořizovali a jste spokojeni?
Ahoj, mate někdo papírové rolety, jak jste spokojeni a kde jste porizovali? Moc děkuji a budu rada …
karmelab
Před 7 lety
1
Lednička (chladnička) s nulovou zónou/fresh zónou pro nižší teplotu
Dobrý den, prosím o radu, máte-li zkušenost s nulovou zonou v chladnicce. Vybírám novou lednici a z…
janka12
Před 7 lety
9
Pozemek bez kanalizace a plynu, jde to?
Zdravim, mame na vyber ze 2 pozemku. 1. Je mensi 863m, ma vsechny site (el, voda, plyn, kanalizac…
galvac
Před 7 lety
16
Pletivový plot - musíme čekat na vyjádření?
Zdravím, máme zahradu, kterou chceme oplotit (byla to jedna velká zahrada, geometrákem rozdělená na…
puhelin
Před 7 lety
12
Tvrdá voda - úprava pomocí AQUASAR
Ahoj všem, má někdo osobní zkušenosti s touto, poměrně cenovou dostupnou a jednoduchou úpravou tvrd…
davex
Před 7 lety
3
Koupit dům kde radiátory nejsou pod okny ale na druhé straně místnosti?
Plánuji koupi RD, všiml jsem si už u více domů (2-3?) co mi celkem jakž takž líbily že radiátory ne…
candat
Před 7 lety
6
Nemáte někdo dveře Erkado odstín sonoma greko?
Pěkný den všem - chci se zeptat, jestli nemáte dveře od Erkado a zrovna v odstínu sonoma greko? Moc…
petramana
Před 7 lety
1
Doporučte prosím projektanta Moravskoslezský kraj
Dobrý den, prosím o doporučení kvalitního projektanta. Idéalně Ostrava, F-M a okolí. Ale nevadí ná…
cada12
Před 7 lety
6
Návrh malé kuchyně - prosím o pomoc
Zdravím místní osazenstvo poradil by nekdo s návrhem kuchyně. Zatím máme 2 návrhy, ale vždy je tam …
verunky
Před 7 lety
20
HS portál - plast vs. hliník vs. dřevohliník
Dobrý den, má někdo zkušenost s HS portálem z plastu? Dočetli jsme se, že plast je na tento typ dv…
voky115
Před 7 lety
8
Změna vnitřních dispozic - rada
Zdravím, potřebuji poradit ohledně změny vnitřních dispozic, vnější obvodové zdivo a vnější otvory …
vernisse
Před 7 lety
9
Čistič na rámy plastových oken
Zdravím, chtěla bych se optat jestli používáte nějaký čistič na rámy plastových oken? Popřípadě jak…
marsi85
Před 7 lety
1
Rezervační poplatek a platba za projekt z hypotéky
Zdravím, neřešil jste někdo možnost hrazení částky za projekt (v podstatě rezervační poplatek na st…
ookami_hime
Před 7 lety
9
Odvodnění kolem základu novostavby
Ahoj, prosím o zkušenosti s odvodněním kolem domu novostavby. Pro představu máme dům zasazený do sv…
suchos
Před 7 lety
10
1
2
…
555
556
557
558
559
…