O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dilatace různých výšek anhydritu
Budeme si sami dělat přípravu před zalitím podlahového topení anhydritem. Dilataci si uděláme, ale …
sydnygrygera
Před 7 lety
5
Vnitřní kanalizace a voda v ZD
Ahoj střecháčci, potřebuji radu. Rozhodli jsme se stavět svépomocí, ale na ZD jsme si netroufli,…
melin6
Před 7 lety
6
Kuchyňské studio - koho jste zvolili?
Zdravím, chystám se řešit kuchyňskou otázku a na trhu je spoustu možností. Koho jste si vybrali pro…
jaroslav1987
Před 7 lety
1
2
50
Terénní úpravy pozemku
Dobrý den, prosím vás o radu. Tento rok budeme stavět rodinný dum , nyní se vyřizuji povolení a sou…
linee
Před 7 lety
3
Pokládal jste někdo sám dřevěnou podlahu při vyšší zbytkové vlhkosti?
Dobrý den, máme již 5 měsíců vylitou betonovou podlahu. Již dva měsíce topíme, měsíc odvlhčujeme. V…
hankahorakova
Před 7 lety
11
Modernizace starého RD - inspirace
Zdravím, chystáme se modernizovat 30 let starý rodinný dům a hledáme inspiraci/nápady. Chystáme…
cubbins
Před 7 lety
4
Stavební firma dumvplzni.cz - zkušenosti
Dobrý den, chtěli bychom si nechat postavit RD od firmy dumvplzni.cz. Máte někdo s touto firmou zku…
andreakohoutova
Před 7 lety
1
Umyvadlo Kolo Traffic - jaký má odstín?
Dobrý den, do naší nové koupelny si chceme pořídit umyvadlo Kolo Traffic. Moc se nám líbí jeho tvar…
sejny
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Může trvat rekonstrukce bytu 3 roky?
Ahoj, chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenost s predlouhou rekontrukci bytu v cihlovem dome? U nas…
olafinka
Před 7 lety
1
2
40
Příjezdová cesta 4m - stavební úřád požaduje 7m
Nechci zatěžovat okolnostmi, tak jen zkráceně. Stavební úřad po nás chce prijezdovou cestu širokou …
jose10r
Před 7 lety
14
Na kolik vás vyšel bungalov 7+kk?
Na kolik by vyšel bungalov 7+kk o užitné ploše kolem 160 m2 (počítáno bez pozemku)? S tím že by to …
spaly
Před 7 lety
1
2
37
Jakou velikost může mít jezírko bez povolení?
Ahoj, zatím jsem ve fázi úvah, ale rád bych co největší zahradní jezírko. Kdysi jsem někde zah…
geodett
Před 7 lety
20
Jakou barvu sedačky Ektorp?
Mamka rekonstruuje obývák,teď se rozhoduje mezi rohov. sedačkou Ektorp z IKEA tmavě šedou nebo žlut…
petra_d
Před 7 lety
11
Prosím o názor na projekt kuchyně
Ahoj, plánujeme stavbu bungalovu a dokončujeme studii. Nejsem si jistá s dispozicí kuchyně, poradít…
marki90
Před 7 lety
4
Rezidence Sky Barrandov - hluk a čistota ovzduší
Ahoj, rozmýšlíme koupit byt v rezidenci Sky Barrandov v Praze. Rezidence má spoustu ocenění a v…
mstrecha
Před 7 lety
4
Znáte firmu EnergoHaus - bydlíte v "jejich" domech?
Dobrý den, prosim mate někdo zkušenosti s firmou EnergoHaus ? Bydlíte někdo v "jejich" dvoudom…
topvideo1
Před 7 lety
7
Firma Energo Haus s.r.o., prosím o zkušenosti
Zdravím, máme zájem o domeček od výše zmíněné firmy, bohužel máme strach, aby firma během …
kmiroslav
Před 7 lety
6
Rozmístění koupelny - vaše názory a přípominky
Dobrý den, prosím o radu s naší koupelnou. Jsme nyní ve fázi dokončování projektu a moc si nejsme …
elimatu
Před 7 lety
1
Dům s pozemkem tzv. Chytrý nájem - zkušenosti
Ahoj, chtela jsem se zeptat zda někdo nemate koupený pozemek a postaveny dum od firmy a vy jim to s…
slabici
Před 7 lety
4
Názor na dispozici patrového RD
Zdravím Vás, rád bych požádal o Vaše názory na dispozici patrového RD. Další info: - dům se …
jimm
Před 7 lety
28
Nabízím zeminu u Veleně - Praha východ
Z terénních úprav nám vzniklo dost přebytečné zeminy, další ještě přibude. Dáme ji zdarma, má někdo…
richisn
Před 7 lety
1
Pražské ceny
Co myslíte, že je možné očekávat? Nárust cen za poslední cca rok je vcelku evidentní, otázkou je, j…
jkjkj
Před 7 lety
11
Bydlení v mobilheimu, než postavíme dům
Chci se zeptat jestli někdo takto vyřešil bydlení, než postavil dům..jsme teď v domě v nájmu a když…
puhelin
Před 7 lety
19
Černá ostrůvková digestoř v retro stylu - kde sehnat?
Nedoporučil by mi někdo černou ostrůvkovou digestoř v retro stylu? Stále marně hledám...
lindaaa10
Před 7 lety
1
Doporučení na hypotečního poradce z Prahy a okolí
Dobry den, prosim, mohl by nekdo doporucit hypotecniho poradce z Prahy a okoli, se kterym jste meli…
vladimirsvorba
Před 7 lety
6
Rekonstrukce RD - investovat do architekta nebo stačí projektant?
Prosim o radu/doporuceni/vase zkusenosti s rekonstrukci RD. Chystame se pristi rok zvedat strechu a…
morgaina
Před 7 lety
1
Kuchyně z Aska. Máte zkušenost?
Mate nekdo kuchyn z Aska??? :-) Dnes jsme si tam jednu vybrali a zitra ji chceme objednat. Vypad…
kolbik85
Před 7 lety
24
Zemina za odvoz (Jihlavsko)
Nabízím výkopovou zeminu za odvoz.Vhodná na terénní úpravy,zásypy,srovnání vašeho pozemku.Zeminu bu…
jarda87
Před 7 lety
1
Firma na rekonstrukci bytu z okolí Roudnice a Mělníka
Dobrý den, plánujeme letos přestavbu bytu, budeme měnit i dispozici bytu, takže zásah to bude cite…
belda
Před 7 lety
2
Žehlení Zlín a okolí
Zdravím, marně sháním nějakou firmu nebo zkrátka někoho na žehlení především ložního prádla. Předsu…
zuzka3112
Před 7 lety
17
1
2
…
588
589
590
591
592
…