O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jakou nejlepší barvu na kov?
U staršího domu je třeba natřít plot, bránu, branku, balkonové konstrukce, apod. Je to delší dobu n…
jumpmans
Před 7 lety
6
Návrh koupelny - prosím o názory
Zdravím všechny ,nechala jsem si zpracovat návrh v Jas koupelnách . Dispozičně jsem spokojena,ch…
nikus30
Před 7 lety
1
2
36
Tepelné čerpadlo od AC Heating - máte někdo?
Dobrý den, máte někdo doma TČ AC Heating? Nejlépe 12kW. Zajímalo by mě, na kolik Vás cca zakázka př…
mp77
Před 7 lety
7
Vizualizace - jaký typ střechy byste vybrali?
Ahoj, teď večer jsme si hráli s vizualizací, protože se nedokážem domluvit na střeše. Domek bude u …
wario
Před 7 lety
1
2
42
Pokojová rekuperace kvůli střednímu radonu
Dobrý den,máte někdo zkusenosti s pokojovou rekuperací?Proc se ptám.Na pozemku mame střední radon.V…
ozzy77
Před 7 lety
21
Strop - Miako vs. Dennert
Dobry den. Chci se zeptat na nazory/skušenosti na atrop Miako a na Dennert. S manželem jsme se d…
ptjj
Před 7 lety
8
Porovnání dispozic a řešení dvou typových bungalovů s obývákem uprostřed
Zajímaly by mě vaše názory na porovnání řešení bungalovů LUCERN 131 a Dům razdva Bungalov 6. Cokoli…
wario
Před 7 lety
10
Vodoměr v šachtě má orosené sklo a je zcela nečitelné
Zdravím všechny! Koupili jsme pozemek, voda je vytažená do šachty. Chtěla jsem se s majitelem domlu…
llama
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Edisonova vláknová Retro žárovka
Dobrý den máte někdo zkušennosti s těmahle žárovkama vypadají jako z minulého století moc by se mi …
aneri53
Před 7 lety
9
Žehlička na prádlo, kterou doporučujete?
Ahoj, nutně potřebuji koupit žehličku na prádlo (moje odešla po 9 letech) a vůbec se v nabídce neor…
gigi2
Před 7 lety
4
Zahradní domek - vzdálenost od plotu
Dobrý den, budoucí sousedi nás požádali o souhlas se stavbou dřevěného domku na nářadí a zahradní …
wries
Před 7 lety
11
Dlažba Marazzi Treverk - zkušenosti a kvalita
Ahoj všem, moc prosím o vaše zkušenosti s kvalitou dlažby Marazzi. Ráda bych imitaci dřeva, tudíž …
topicek
Před 7 lety
5
Je cítit plyn, ale nevíme odkud
Dobrý den, prosím Vás o názor, zkušenost či nápad. Máme rodinný dům, ve kterém je vytápění plynem, …
bondy2
Před 7 lety
4
Trouba - dětská pojistka na otevření dvířek
Dobry den, prosim o zkusenosti - mate nekdo vestavenou troubu s detskou pojistkou proti otevreni dv…
sweeddy
Před 7 lety
1
Cena plotu
Ahoj, zajímalo by mě, jak velký cenový rozdíl by byl v normálním poplastovaném plotu a v tomto (na…
nitro
Před 7 lety
2
Nákres kuchyně - názory
Ahoj, zatím kreslím doma, ale cca bych ji takto chtěla..jídelna, dveře do špajzu a okno zůstávají k…
verunky
Před 7 lety
11
Kolik stojí čistička odpadních vod?
Dobrý den, poraďte, kolik stojí čistička odpadních vod nebo je možné jiné řešení? V obci je pouze…
pozdravzplzne
Před 7 lety
13
Japonský topol - jaké konečné výšky dosahuje?
Dobrý den, ráda bych se zeptala , jestli má někdo zkušenost s japonským topolem coby stálým živým p…
torpen
Před 7 lety
2
Čím přilepit zrcadlo na obklad v koupelně?
potřebovala bych poradit, čím nejlépe přilepit zrcadlo na obklad v koupelně nad umyvadlem? Nechali …
shadowmilan
Před 7 lety
13
Kterou ze 2 variant na koupelnu vybrat?
Chtěla bych poprosit zkušenější co už postavili nebo staví o rady, která z těchto dvou variant je p…
anetka2017
Před 7 lety
11
Drtič odpadu - zkušenosti
Zdravím, má někdo z Vás nějakou dobu drtič odpadu v kuchyni. Uvažujeme o něm z důvodu tlakové kanal…
ivaa32
Před 7 lety
23
Dům nezkolaudujeme kvůli nesplnění podmínek pro banku - jak řešit?
Dobrý den Ještě jednou vkladám otázku do diskuze. Máme postavený dům,těsně před kolaudací.Ale pra…
vitezove
Před 7 lety
7
Vyrovnání podlahy v podkroví
Dobrý den, jsme před pokládáním izolačního polystyrenu 100mm v podkroví. Nyní je tam vrstva betonu,…
michael_doo
Před 7 lety
12
Je nutná samonivelační stěrka pod pvc/plovoucí podlahy?
Prosím o radu, zda je nutné stěrkování pod pvc či plovoucí podlahu? Naivně jako neznalci jsme si my…
travejka
Před 7 lety
10
Co banka, když nesplníme nějaké podmínky?
Dobrý den Máme postavený dům,těsně před kolaudací.Ale pravděpodobně nezkolaudujem.Dům máme na hypo…
sedmiteckas
Před 7 lety
3
Jak vysoko umístit tv na zeď v obýváku?
Ahoj, elektrikar potrebuje vedet jak vysoko budeme chtit udelat zásuvku na tv na zeď. Zatím je to h…
ivko20
Před 7 lety
9
Vestavné spotřebiče v kuchyni, jaké máte vybrané?
Ráda bych měla někde pohromadě inspiraci na spotřebiče, ktré jsou oblíbené. Můžete mi prosím napsat…
ivko20
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
102
Střední radon na pozemku
Dobrý den,potřebuji poradit.Na pozemku mame střední radon.Základovou desku jsem natřel Tekutou lepe…
smrt28
Před 7 lety
19
Jak udržujete sprchovou zástěnu?
Ahoj, jak udržujete sklo sprchového koutu? Já už jsem z toho na prášky. Asi máme i tvrdou vodu a i …
bluetan
Před 7 lety
24
Jak upravit zahradu ve svahu a schody?
Zdrávím, chtěl bych požádat o názor a nápady. Mám dům ve svahu a potřebuji upravit pozemek za ním. …
kossakowski1980
Před 7 lety
4
1
2
…
590
591
592
593
594
…