O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Eurojackpot
Dá se už nyní zakoupit los do eurojackpot na losování za měsíc? Jako dárek k vánocům. A když vyhraj…
sarka49
Před 11 lety
1
Koupelnovevybaveni.cz - zkušenosti
Ahojte, máte skúsenosti s internetovým obchodom www.koupelnovevybaveni.cz? Chceli by sme odtiaľ obj…
barlin
Před 11 lety
4
Přestavba 2+kk na 3+kk, jde to?
Dobry den, mame byt s dispozici 2kk a vzhledem k tomu, ze mame dvoulete ditko, potrebovali bychom p…
jenies
Před 11 lety
7
Poradíte s výběrem podlahy a obkladů do kuchyně?
Stále si lámeme hlavu s výběrem vhodné podlahy a obkladů do kuchyně. Kuchyň (místnost) je na jižní …
soleilll
Před 11 lety
9
Jak provádět odečty za topení?
Dobrý den, chtěl jsem se zepat, jak se řeší vyúčtování za topení. Vlastním byt, který pronajímám a …
ratatooy
Před 11 lety
3
Co máte uvedené v kupní smlouvě při koupi novostavby od firmy?
Ahojte, co máte Vy, co jste koupili novostavbu a stavěla Vám firma, v kupní smlouvě? Jaké záruky, r…
carisima
Před 11 lety
9
Dveře zajíždějící do zdi
ahoj, potřebuju jen poradit, jestli existují nějaké posouvací dveře, které zajedou do zdi a jde to …
ratatooy
Před 11 lety
7
Penetrace na sádrokarton - omítka nejde přemalovat barvou. Co s tím?
Ahoj,máme takový menší problém,natřely jsme sádrokarton penetrací a tam kde se penetrace dotkla omí…
knedlis
Před 11 lety
8
sponzor fóra
Dřevostavba Pelhřimov a okolí
Dobry den, mame v planu postavit dum - drevostavbu. Pozemek jiz mame a v soucasne chvili si utvarim…
nibor
Před 11 lety
4
Kam pro koupelnové doplňky? (háčky, držáky, atp.)
Sháním doplňky do koupelny, jako háčky, držák toaletního papíru, držák ručníku atp. Byla jsem se po…
jenies
Před 11 lety
5
Rekonstrukce bytu v cihlovém domě z 30 tých let - jeden oddělený pokoj v horním patře.
Dobrý den, zaujal nás jeden byt v cihlovém domě o dvou patrech + půda (společná) a dvou bytových je…
jenies
Před 11 lety
4
Dostali jste nakonec předschválenou hypotéku?
Máme předschválenou hypotéku, údajně bez problémů, ale přesto by mě zajímalo, zda je tady někdo, kd…
ondrej190
Před 11 lety
7
Krbová kamna HS Flamingo Aquaflam 12 - recenze
Máte někdo zkušenost. Vybral jsem proto, že davají jen 2kW do prostoru a 10kw do vody. Za rozumnou …
davescz
Před 11 lety
4
Jakou podlahu k šedobílé kuchyni?
Budeme mít šedobílou kuchyň,jakou by jste volily podlahu?Líbí se mi dub v nějakém šedém odstínu ale…
ivisek_a_kubicek
Před 11 lety
6
Jaké obklady ke krémové kuchyni Bodbyn?
Prosila bych Vás o názor co by jste vy zvolili za obklady ke krémové kuchyni. Bílý, červený, či jin…
carisima
Před 11 lety
2
IRobot Roomba 780 nebo LG Hom-Bot VR62601LVM
Zvažuji koupi robotického vysavače a přemýšlím nad těmito: iRobot Roomba 780 nebo LG Hom-Bot VR6260…
pavelcent
Před 11 lety
5
Jak opravit poškrábanou plovoučku?
Ahojte. Potřebovali bysme radu, jak opravit poškrábanou laminátovou podlahu. Máme asi na 3 m2 jemné…
hanikva
Před 11 lety
17
Hrnce Lamart Style, máte je někdo?
Ahojte, mate niekto uvedene hrnce? Tuto znacku nepoznam, nasla som ich nahodou, kedze momenatlne h…
anemolif
Před 11 lety
3
V žádosti o demolici máme tuto větu. Co máme přesně doložit?
osoby vykonávající stavební dozor s uvedením dosaženého vzdělávání a praxe, písemné prohlášení odbo…
frvondr
Před 11 lety
9
Potřebné povolení na vjezd z hlavní silnice k vlastnímu domu?
Jdu pro radu..máme dům i zahradu u hlavní silnice, a zajímalo by mě jestli potřebuji nějaké povolen…
ratatooy
Před 11 lety
13
Mytí vinylu v kuchyni
Ahojky...ja mam v kuchyni 3D vinyl a spina se hrozne usazuje v tech mezirkach,jakoby letech. A vube…
hanullice
Před 11 lety
4
Společný pozemek
Dobrý den, Měl bych dva konkrétní dotazy. 1. Můj otec a strýc mají každý polovinu pozemku. Otec by…
magdina01
Před 11 lety
5
Čím myjete dlažbu? Čím myjete vinylové podlahy?
Ahojte! Jednoduché otázky :-) Čím umýváte dlažbu? My máme dlažbu na chodbě a v kuchyni a je …
pavlikle
Před 11 lety
15
Máte někdo orientovaný předek domu na jih?
Prosím Vás, máte někdo bungalov orientovaný předek domu na jih?
liawwy
Před 11 lety
7
Roh kuchyňské linky - dřez nebo varná deska s digestoří?
Ahoj, pomalu začínáme plánovat kuchyň...Bude do L bez ostrůvku..2,80*3 m...Nevím jak využít kout ku…
indien
Před 11 lety
9
Ostrůvek doprostřed kuchyně, máte zkušenost?
Můžu se zeptat na zkušenost s pracovní plochou uprostřed kuchyně?? Chtěla bych uprostřed kuchyně pu…
hanullice
Před 11 lety
6
Stavba domu - Ytong vs. dřevostavba?
Dobrý večer, moc ráda bych se Vás zeptala, a byla bych ráda za Vaše zkušenosti, znalosti a informa…
petrsv1000
Před 11 lety
6
Tmavě modrá dlažba, kde sehnat?
Zdravím všechny. Sháním tmavě modrou dlažbu do interiéru. Pokud možno lesklou a nejlépe odstín, jak…
darca_1986
Před 11 lety
1
Firma Magenta Investment, máte skúsenosť?
Prosím Vás máte niekto skúsenosť s firmou Magenta investment s.r.o.,která stavia montované domy, r…
martysu
Před 11 lety
3
Podklady pro dodávky plynu a energie do domu
Ahoj, mám prosbu - co jste prosím museli dokládat E.ONu, když jste žádali o osazení elektroměru …
frvondr
Před 11 lety
2
1
2
…
982
983
984
985
986
…