O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dá se někde zjistit, jaký exekutor má dům v zástavě?
Prosím o radu, máme zájem o koupi domu na který je uvalena exekuce, protože majitelé možná ani nevě…
druidee
Před 11 lety
6
Dveře Dre Kanon 10 v bílé nebo černé barvě, máte někdo?
Ahoj máte někdo doma dveře DRE KANON 10 v bílé nebo černé barvě (jilm), díky moc. Nevím jakou barvu…
carisima
Před 11 lety
1
Demolice starého domu - odpojení vody
Dobrý den, chceme demolovat starý dům, potřebujeme od něj odpojit vodovodní hodiny a následně necha…
sajax
Před 11 lety
1
Prosím poradit jak udělat koupelnu, trošku tápu
hezký den, rozměry bude to taková trošku koupelna do trošku tvaru L. rozměrově bude tak jak …
komenska
Před 11 lety
2
Podlahové vytápění od firmy Jupiter System - recenze
Dobrý den, nemá prosím někdo z vás suché podlahové vytápění od firmy Jupiter System? Děkuji
alusesenka80
Před 11 lety
1
Regulativa pro výstavbu
Střešáci potřebuji radu, jsme ve fázi vybírání projektu pro domeček. Rozhodli jsme se pro bungal…
misadan
Před 11 lety
4
Postup při zateplování podkroví, poraďte
Zdravím všechny. Potřebuji poradit jak postupovat při zateplení. Mám starou azbestovou krytinu(tabu…
aurinko
Před 11 lety
4
Thermomix - vaření, recepty, diskuze
Ahoj, mám asi rok thermomix, je to mercedes mezi kuch. spotřebiči, jsem s ním moc spokojená, sháním…
thermik
Před 11 lety
18
sponzor fóra
Zahradní architekt z okolí Hodonína
Poradíte někdo dobrého zahradního architekta v okolí Hodonína? Jaké s ním máte zkušenosti? Děkuji
mmmk
Před 11 lety
2
Dvougenerační byt = 2 jádra (dvoje stoupačky)
Neřešil jste někdo z vás, nebo vašich známých rekonstrukci bytu, kde jsou 2 jádra (dvoje stoupačky)?
janekj
Před 11 lety
5
Dolce Gusto/Tassimo/Nespresso - vaše zkušenosti
Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na tyto kávovary. Zvažujeme koupi na Vánoce. Ale stále nevíme k…
cottie
Před 11 lety
22
Výměna okenního rámu, máte zkušenost?
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo nevíte, nebo nemáte zkušenosti s výměnou okenního rámu. Při stavbě…
jirinapezl
Před 11 lety
4
Strojní omítky. Máte zkušenost s firmou?
Ahojky, stavíme v okolí Brna. Přemýšlíme teď, že si necháme udělat vnitřní omítky strojově. Máte ně…
rebriy
Před 11 lety
8
Nedostatečné osvětlení ulice, dá se řešit?
Zdravím, řeším osvětlení příjezdové cesty. Jsme poslední barák v ulici, ta ulice je slepá, vede už…
vencass
Před 11 lety
5
Oknostyl - zkušenosti
Dobrý den, zadáváme poptávky na plastová okna. Zaujala nás cena oken firmy Oknostyl. Máte s nimi ně…
dencinka
Před 11 lety
3
Kde zjistím datum zápisu do KN?
dobrý den,vyplňuju přiznání k dani z nemovitosti a měl bych uvést,kdy byl schválený zápis do KN . D…
ondrej190
Před 11 lety
4
Umyvadlo/a 60 na 40
Střecháčci potřebuji radu hledam umavydla rozměr šíře 60 hlubka 40. A teď nevím jestli dvě vedle s…
knedlis
Před 11 lety
2
Nechal si někdo postavit byt od firmy Bemett? Rozhodčí smlouva
Dobrý den, je tu někdo, kdo si nechal od firmy Bemett postavit byt? Jde mi konkrétně o Rozho…
siluk
Před 11 lety
6
Reklamace skrytých vad u koupené nemovitosti
Prosím máte někdo vzor, případně tip, jak sepsat (postupovat) při uplatnění skrytých vad u koupě ne…
radim83
Před 11 lety
2
Pomoc s návrhem předzahrádky
Dobrý den, mohl bych vás poprosit o pomoc s návrhem předzahrádky před domem? Jedná se o obdelník 8x…
rostlinky_cz
Před 11 lety
7
Poraďte rostlinu/stromek do květináče před vchod
Zahradnice, zahradníci, můžete mi poradit? Potřebuji oživit vchod do domu. Může to být stále zelen…
rostlinky_cz
Před 11 lety
3
Kde sehnat mrazuvzdorné květináče na terasu?
Chtěla bych na terasu cca 6 tújí. Abych nemusela balit na zimu obyč. květináče proti mrazu, sháním …
rostlinky_cz
Před 11 lety
5
Stavba dřevostavby v zimě - ano či ne?
Máte někdo zkušenost se stavbou dřevostavby v zimě? Jedná se mi o to, že když firma staví dřevostav…
kkaccullka
Před 11 lety
10
Deska svépomocí vs. vylití mixem?
Zdravím, co myslíte, je lepší si desku udělat sám a míchat všechni míchačkou, nebo si objednat m…
vveejunka
Před 11 lety
1
2
37
Habr na živý plot - jaký a kde jste kupovali?
Ahojky, chtěla bych se zeptat majitelů živého plotu z habrů, jak vysoké jste kupovali a hlavě neví…
rostlinky_cz
Před 11 lety
5
Vertikutátor, s jakou značkou jste spokojeni?
Nikde jsem nenašla diskuzi ohledně tohohle zahradního stroje...Uvažuji nad jeho koupi..Můžete mi do…
rostlinky_cz
Před 11 lety
6
Poraďte, jaký botník do této chodby?
Ahoooj. Poraďte :-) Do chodby bych chtěla pod schody Hemnes Ikea komodu a naproti botník se zrcadl…
sammaelka
Před 11 lety
2
Prosím poradíte opravdu prostornou vanu?
Ahoj všem, ráda bych poprosila o radu a vaše zkušenosti. Sháníme opravdu prostornou vanu, do kter…
ratatooy
Před 11 lety
7
Parador Trendtime 2 Wine & Fruits rustic texture 4-sided V-joint - zkušenosti
Ahojky byla bych velice ráda za jakékoliv info k této podlaze jak k pokládce,životnosti,údržbě,popř…
bytecektvm
Před 11 lety
1
Tip na architekta ke zpracování projektu rekonstrukce domu - Středočeský kraj
Dobrý den, máte prosím někdo osobní zkušenost s architektem (nikoli jen designerem), který Vám zpr…
carpatia
Před 11 lety
5
1
2
…
984
985
986
987
988
…