O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bungalov 1088 a 870 od Euroline, máte postavený?
Střecháčci, nemáte někdo domečky 1088 a 870 od euroline?
kawaluca
Před 11 lety
2
Myčka Beko nebo Whirlpool?
Mám nabídku na myčku.. buď Beko, konkrétně Beko DFN 6632 nebo Whirlpool ADP 8070. Kterou by jste zv…
miska85
Před 11 lety
8
Zajímala by mě vaše skladba podlahy
1. kolik cm jste zateplovali v přízemí? 2. kolik cm dělal anhydrid (beton) v přízemí? 3. máte pod…
kamilape
Před 11 lety
3
Poraďte prosím, co je to za dekor?
Ahoj, moc se nam libi tato kuchyne, ale nemuzeme prijit na to, jaky je dekor pracovni desky a korpu…
ssimmikk
Před 11 lety
4
Obklady Rako - Vanity, Wenge, Fabienne
Prosím Vás o zkušenosti, zajímala by mě hlavně údržba a pokud máte foto, tak potěší....hlavní roli …
ludva
Před 11 lety
7
Zkušenosti z okdražby.cz
Ahoj, nikde na portálu jsem toto téma nenašla,tak snad se nebudu opakovat. Máte někdo zkušenost neb…
angelyn
Před 11 lety
1
Přibližné cena přípojek
Prosím poraďte.Jeden z pozemků,který se dostal do našeho užšího výběru má sítě(voda,elektřina) u po…
petrsv1000
Před 11 lety
17
Bungalov Euroline 961, na kolik vyjde a jaké změny jste dělali?
Ahojky stavitelé, něco jsem již na tohle téma našla, ale nepouštíte se někdo aktuálně do tohodle…
layska12
Před 11 lety
1
sponzor fóra
Vlhko pod zavěšeným WC
Máme nově napojený zavěšený záchod na nádržku Geberit...napojoval nám to instalatér...každopádně vz…
bob67
Před 11 lety
6
Rozestavěná dřevostavba vystavena vlhkosti
Uvažuji o koupi rozestavěné dřevostavby, staví se od roku 2012, po krachu majitele stavba pozastave…
petyk88
Před 11 lety
2
Jsem tady nová - veronika_86
Ahoj, jmenuji se Veronika a jsem z Ostravy, dlouhou dobu jsme s přítelem uvažovali o koupi domečku …
smirda
Před 11 lety
3
Průhledné vánoční baňky, kde se dají sehnat?
U spousty z Vás tady vidím průhledné baňky na stromek, které je možno dotvořit podle svých představ…
mschwarczova
Před 11 lety
3
Jste spokojení s plast.okny v dřevostavbě?
Prosím o lidičky kdo má dům od RD Rýmařov a má plastová okna, jste spokojení, rosí se hodně, nemáte…
atropos
Před 11 lety
1
Rozpočet stavby na klíč x rozpočet stavby svépomocí
Dobrý den, k projektu jsme dostali i rozpočet stavby na klíč. Ten je spočítán na 2,9 mil. Je reálné…
mmissy
Před 11 lety
10
Zkušenost s firmou Vazníky Vario Vila s.r.o.
prosím o zkušenosti s firmou Vario Vila s.r.o. z Uničova a jejich střešními vazníky?rozhodujeme se …
kawaluca
Před 11 lety
6
Výška plastového neviditelného zahradního obrubníku
Zakládám zahrádku a chci oddělit záhony od travnaté plochy. Jak vysoký plastový neviditelný zahradn…
zahr_arch
Před 11 lety
2
Bungalov 876 - výstavba 2013, máte ho někdo?
Ahojky stavíte někdo, nebo máte již postavený tento typ domku? Zajímá mě předběžná cena u stavby sv…
andrea381
Před 11 lety
3
Produkty DM, jste s nimi spokojený?
Ahoj holky, všimla jsem si, že spousta z vás má ráda produkty Denk-mit z DM drogerie, tak jsem si…
niccky.z
Před 11 lety
20
Bezpečnostní dveře. Je lepší s nimi počkat po kolaudaci?
Zdravím, zajímal by mě váš názor na bezpečnostní dveře. Vysvětlím situaci - v zimě příštího roku bu…
krochla
Před 11 lety
1
2
47
Jaký typ elektrokotle na podlahové vytápění?
Zdravim, jaky typ elektro kotle na podlahove vytapeni? mam vybrany Protherm REY 12
tombra
Před 11 lety
1
Má někdo zkušenost koupi domu dražbou?
Ahojte vsichni. Mate prosím vás nekdo jakoukoliv zkušenost s koupi domu DRAŽBOU????????
zamilovanadonej
Před 11 lety
7
Jakou částkou uplatit majitele polní cesty za to aby nám umožnili vést přípojku vody a kanalizace?
K pozemku, který chceme koupit, vede polňačka, na které je k "našemu" pozemku zřízeno VB chůze a jí…
sagitka
Před 11 lety
7
Z čeho se vyrábí/dělají lišty?
Přemýšlím o nahrazení starých lišt/tvorbě nových (přechod mezi zdí a stropem nebo podlahou). Chci s…
catt82
Před 11 lety
3
Přes náš pozemek přesahuje rákos, můžeme ho dát pryč?
Ahoj Všem, právě jsme dostavili domeček a nyní již máme hotový plot. Těsně za naším pozemkem je ale…
markeet22
Před 11 lety
6
Kdo máte dlažbu Tahiti od Sika - spokojenost?
Ahoj, Prosím o konzultaci. Kdo máte dlažbu Tahiti, jste s ní spokojeni ? Nebyla křivá, prohnutá ne…
raduska736
Před 11 lety
16
Kuchyně bez horních skříněk. Jak to bude vypadat?
Prosím poraďte... s přítelem jsme se shodli na tom, že horní skříňky v kuchyni jsou zbytečné, jelik…
netanel
Před 11 lety
21
Koupit pár let starý dům nebo postavit?
Je reálné na Mladoboleslavsku postavit dům (alespoň 100 m2) i s pozemkem do 3 milionů nebo máme mož…
komenska
Před 11 lety
11
Daň z nabytí nemovité věci (z převodu nemovitosti)
Máte někdo zkušenost s podáním přiznání bez odhadu nemovitosti, jak to zákon od letošního roku umož…
zirafka1988
Před 11 lety
6
Máte někdo postel od Blanaře?
Zajímalo by mě, zda má někdo tuto nebo podobnou postel tzv. boxspring, jak jste spokojení a zda s t…
catt82
Před 11 lety
5
Zápis garáže do katastru nemovitostí
Konečně jsme zkolaudovali garáž, kterou jsme stavěli na ohlášku. Chci to teď všechno dotáhnout do k…
ratatooy
Před 11 lety
10
1
2
…
986
987
988
989
990
…