O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
ERA hypotéka, jste spokojeni?
Máte prosím někdo zkušenost s ERA hypotékou?
sagitka
Před 11 lety
5
Jaký způsob vytápění do bungalovu?
Dobrý den, mam dotaz ohledně vytápění našeho budoucího baráčku, jedná se o bungalov 4+1. V to…
1pepino
Před 11 lety
1
2
47
Sprchový box, jak udělat stěnu?
Ahojte, chcem sa opýtať na názor. S priateľom prerábame byt a do kúpelne sme kúpili sprchový box, p…
zoelea
Před 11 lety
1
Domeček 3+1, na kolik cca vyjde?
Stavěl někdo z vás takhle malý domek? Říkám tomu domeček velikosti bytu :-) Kolik vás stavba stála?…
jarunkap
Před 11 lety
8
Návrh a zařízení dětského pokoje
Pomůžete mi prosím s plánováním zařízení dětského pokoje? Je pro 2 děti (kluci 5 a 3) a měl by jim …
franzovka
Před 11 lety
1
Typ obkladu koupelen z obrázků
Prosím o radu zda nevíte typ či výrobce obkladu u přiložených realizací koupelen. Děkuji všem přede…
jarkap7
Před 11 lety
10
Hledá se zedník z Vrchlabí
Dobrý den, chceme provést rekonstrukci koupelny, kuchyně a obýváku (staré bytové jádro). Chtěla b…
luckasrut
Před 11 lety
1
Jak vybudovat z garáže, útulný přespávací byteček?
chtěla bych z garáže vybudovat skromný ,útulný,přespávací,byteček(kamna,postel,skřín,sedajda),nedá …
kebuba
Před 11 lety
1
sponzor fóra
Střešní krytina Braas - zkušenosti
Máte prosim někdo nějake zkušenosti se střešní krytinou Braas? Prosím o radu nebo doporučení.
82_vv
Před 11 lety
1
Míchání barev, jak na hezkou hráškovou?
Po vymalování kuchyně nám zbylo poměrně velké množství hráškově zelené barvy. Rádi bychom ji ještě …
maitland
Před 11 lety
2
Jak vybrat dům?
Ahoj, jsem tu "nová" - zatím jsem jen zvědavě okukovala alba ostatních :) Abych přiblížila situaci…
maroussia
Před 11 lety
25
Zjištění kapacity pro připojení na elektřinu - je potřeba souhlas stávajícího majitele pozemku?
Potřebovali jste souhlas majitele pozemku, když jste chtěli od ČEZu vědět, jestli bude možné pro vá…
sagitka
Před 11 lety
1
Leskava Brno - nebydlíte nebo nekupujete byt?
Ahojky, nebydlíte náhodou někdo, nebo nekupujete byt v Brně na Leskavě? Budeme se stěhovat do posl…
horseska19
Před 11 lety
1
Potah na sedačku, kde kupujete?
Kde prosím kupujete či si nechávamte šít potah na sedačku a případně za kolik? Díky za reakce :-)
symcca
Před 11 lety
1
Máte tip na hezké koupelnové úchytky?
Poradíte někdo, kde mají dobrý výběr? Na netu nebo Praha, Praha-východ. klidně link na něco jednodu…
hojda
Před 11 lety
1
Roubenka z jakého dřeva a jaká firma (Severní Čechy, Liberecko)
Dobrý den, chceme postavit roubenku, projekt už máme zhruba hotový, ale pořád tápeme v rozhodování …
wasaku
Před 11 lety
1
Venkovní parapety. Z jakého materiálu je udělat?
Zvažujeme z jakého materiálu nechat udělat venkovní parapety k tmavě hnědým eurooknům...uvažujeme b…
catt82
Před 11 lety
27
Musí být WC oddělené nebo ne?
Není tu někdo, kdo právě staví nebo dostavil?? Projektujeme malý domek (do 150m) a chtěli bychom ko…
frantiska1985
Před 11 lety
24
Látka na závěsy a povlečení, kde sehnat nějakou takovou?
Ahoj strecháčci, dnes bych měla otázku spíše na dámy, sháním látku s ornamenty (něco jako na foto) …
hanickacz
Před 11 lety
6
Parní čistič - kde půjčit v Brně?
Ahoj všichni, prosila bych o radu, kde se v Brně a okolí dá půjčit parní čistič na koberce a sedač…
murinam
Před 11 lety
1
Hledám krátkodobý pronájem v Praze
Máte někdo zkušenost s nějakým krátkodobým pronájem nebo ubytováním cca na měsíc pro rodinu (2 dosp…
ivular
Před 11 lety
2
Koupil by si někdo nezasíťovaný pozemek?
Dobrý den, vlastníme se sestrou několik pozemků a začaly jsme řešit, jak s nimi naložíme. Nachá…
veru99
Před 11 lety
6
Ukončení nájmu, jak byste řešili tuto situaci?
Chtěla bych poradit, jak byste řešili tuto situaci. Pronajímáme byt a současní podnájemníci jso…
nuonuon
Před 11 lety
12
Citát nebo text o domově
Ahojky holky, snažím se nám udělat na památku takové album s fotkami, popisky, cenami materiálů a p…
nicky215
Před 11 lety
8
4 majitelé pozemku, rozdělení a darování 1/2 pozemku - lze zapsat jednou změnou do KN?
Ahoj, nemá někdo zkušenosti s podobnou situací? Jedná se o pozemek, který má 4 majitele. Taťka se s…
adelkav
Před 11 lety
5
Natahovat zdi pod obklady nebo ne?
Potřebuju radu, nebo vaše zkušenosti. Chlápci, co nám mají obkládat koupelnu a wc nám řekli, že zdi…
viados
Před 11 lety
6
Kachlové kamna - ABX Karelie nebo Hein Baracca?
Prosím, poraďte mi. Vybíráme mezi kachlovými kamny ABX Karelie a Hein Baracca 3 oboje bez výměníku.…
ringle85
Před 11 lety
1
Roleta + závěsy - isnpirace
Sháním inspiraci a hlavně rady. Potřebovala bych zútulnit kuchyň, kterou máme hodně podobnou jako n…
blanca3
Před 11 lety
15
Připomínky k mému bungalovu
Prosím budu ráda za vaše připomínky k mému bungalovu. už leta hledám inspirace v katalozích a nena…
kulashaker1
Před 11 lety
30
Obklady Nero značky Azulejo Espanol, nemáte je někdo?
Pomalu se chystáme na koupelnu a zaujaly mě obklady Nero značky AZULEJO ESPANOL a proto bych se cht…
ratatooy
Před 11 lety
2
1
2
…
988
989
990
991
992
…