O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Problém s napojením WC na nárdžku
Máme podomítkový systém Geberit...Sádrokarton okolo...obloženo...vyvedeny trubky jak mají...postupu…
misadan
Před 11 lety
1
Krb - prosím o radu
Zdravím :-) Prosím o radu ohledně krbu. Máme hotový komín, který nám dělala firma, co nám dělala hr…
monunkaaa
Před 11 lety
1
Stavebniny Chomutov - doporučení
Máte někdo dobrou zkušenost s nějakými stavebninami na Chomutovsku? Při stavbě domu většina z nás s…
petyk88
Před 11 lety
10
Bungalov "L" nebo "T"
Chtěla bych vás všechny moc poprosit o typy na bungalovy do písmene L nebo T. Máme pozemek, který s…
lostakova
Před 11 lety
6
Fasáda "bez soklu", jak jste řešili?
Stavíme RD a chceme fasádu až k zemi, bez soklu, jak jste to řešili vy? Vím, že existuje fasáda Sto…
stikobijec
Před 11 lety
5
Hlasování na schůzi podle NOZ
Dobrý den,prosím poraďte,je správná moje domněnka,že nyní,v r.2014, stačí pro přijetí (nezásadního)…
linee
Před 11 lety
5
Truhlář na kuchyni - Brno a okolí
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila, zda máte osvědčeného truhláře z Brna a okolí. Sháním někoho, kd…
kofinka
Před 11 lety
21
Ako patinovať steny a nábytok?
Ahojte, vedel by mi niekto poradit ako patinovat steny a hlavne nabytok?co použit,ake pripravky a a…
jenn44
Před 11 lety
19
sponzor fóra
Prosím o radu - houpačka do pokoje, kde sehnat?
Dobrý den Všichni, potřebuji poradit, kde seženu tuto viz. foto houpačku do pokoje??? Děkuji z…
hanullice
Před 11 lety
4
Kam pro tepelné čerpadlo?
Dobrý den, máme v plánu pořídit si nové tepelné čerpadlo a na internetu jsem se dočetl, že na našem…
macik07
Před 11 lety
6
Máte prosím zkušenosti s kotly Golem nebo Atmos?
Prosím o radu - do momentálně rekonstruovaného rod.domku budeme potřebovat nový kotel. Chtěli bycho…
ratatooy
Před 11 lety
4
Má tu někdo okna od firmy Optherm?
Prosím o jakoukoliv recenzi na firmu optherm na plastová okna, děkuji.
kkatulka
Před 11 lety
5
Elektřina, plyn nebo tepelné čerpadlo?
opravdu velká velká diskuze s manželem před volbou vytápěcího systému.... takže prosím všechny o…
petrsv1000
Před 11 lety
4
Menší terina na polévku
sháním menší terinu na polévku pro slavnostnější příležitosti, hledám na netu a nenacházím, nemáte …
vetyver
Před 11 lety
2
Odkoupení příjezdové cesty - vaše rady
Obracím se na Vás zkušené "střechaře"! Jsme tři sousedé s jednou příjezdovou cestou pro všechny dom…
alcar
Před 11 lety
24
Rekonstrukce ploché střechy, orientační cena
Dobrý den, na kolik cca může vyjít rekonstrukce ploché střechy 150m2? Dům je z 90.let a střecha …
petrsv1000
Před 11 lety
5
Nemáte zkušenost se SULKO a jejich profilem Profi?
Ahojky, vybíráme firmu na okna do našeho domečku a došla mi velmi zajímavá nabídka od firmy SULKO -…
piskule
Před 11 lety
3
Kuchyňská pracovní deska 250 cm a delší, kde koupit?
Ahoj, chtela bych se zeptat, kde jste kupovali kuchynskou pracovni desku? Potrebujeme 250cm na del…
verunky
Před 11 lety
2
Kde v Praze je možné vidět Marazzi Treverk Home a další série od Marazzi?
Zdravím všechny! Prosím, můžete mi někdo poradit, kde v Praze je možné vidět dlažby v dekoru dřeva…
helusa27
Před 11 lety
6
Spíž či nespíž?
Řešíme otázku rozvržení kuchyně - buď se spíží vedle kuchyně, pak by byla vzdálenost mezi linkami (…
jenies
Před 11 lety
11
Používání topení (elektrokotel + termostat na danou teplotu) pro RDR Nova 101
Ahojky, letos prvně budeme používat topení v dřevostavbě Nova 101, chci se zeptat, zda již je t…
beropa
Před 11 lety
11
Trvalé bydliště nájemníkovi - ano či ne?
Vlastním byt, mám zde nájemníky, oba mají trvalé bydliště u rodičů. Teď za mnou přišli, jestli bych…
petraxname
Před 11 lety
3
Kde kupujete římské rolety?
S římskými roletami se teď roztrhl pytel. Ale kde je kupujete? Na e-shopech nic moc nabídky, to si …
citun
Před 11 lety
6
Podle čeho vybrat sedačku do obývacího pokoje?
Ahoj všem střecháčkům :-) Rada bych se zeptala,na co se zamerit pri vyberu sedacky. Rekonstruujeme…
symcca
Před 11 lety
2
Nové vstupní dveře u panelákového bytu - Brno a okolí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde jeste si nechali dělat vstupní dveře do panelákového bytu, ne…
sofie0marie
Před 11 lety
8
Zkušenosti s firmou na okna VPO Protivanov
máte prosím zkušenosti s touto firmou, jde mi o kvalitu oken a samotné montáže, našla jsem recenze…
kofinka
Před 11 lety
2
Je nutná nivelačka pod lino?
Ahojky Potřebovala bych poradit ohledně položení lina. Tak jestli je tu někdo kdo tomu rozumí a po…
lucijeje
Před 11 lety
6
Firma TT Holding, a.s. - reference na okna
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenost s okny od této firmy. Nikde nejsou žádné…
radanap123
Před 11 lety
2
Firma TT holding , Kuřim (skladova-okna.cz) - zkušenosti
Dobry den uvažuji o výměně oken na baráku a po nějáke době sem našel na internetu tuto firmu tak se…
radanap123
Před 11 lety
6
Stavíte nebo jste postavili dům s Ekonomickými stavbami?
Zvažujeme možnost koupit pozemek a nechat si postavit vzorový dům od Ekonomických staveb. Máte s ni…
seniorka
Před 11 lety
4
1
2
…
989
990
991
992
993
…