Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
:-D ne a bylo me to strasne lito to mi ver...nemela jsem notas doma :-| ...sice mame doma jeste jeden pocitac, ale ten nez najede. to je o nervy, tak jsem radsi neriskovala, nebot bych ho asi prohodila voknem, obcas jsem strasnej nervak :-D ...pocitac prisel az nekdy vecer a to uz jsem nemela jaksi silu, ale strasne me to mrzelo, taky jsem vas rano hned poctive docitala a koukala do albicek-vcechny chvalim ;-)
Ještě ne.. jen dávám dohromady pro představu ...
Sem ho už kupovat nebudu.. tadyto prodáme sevším všudy.. nevezmu si nic, krom pračky, mikrovlnky, televize a osobních věcí.
Všechno zařízení tadynechávám ;-)
tak jen aby ho pak meli, docela jsem se divila, ze uz neni k dostani, kdyz k tomu maji i botnik...ale uz tak pred 3/4 rokem ho chtela i segra, ale uz ho nemeli.
Jak mate ted veliky byt?
saru, mam jednu blbou otazku, jak mas v albu maminku asi s pritelem, co to ma maminka v ruce? Pan ma na kline pejska a ona neco jakoby drzi..ja jsem to dneska zkoumala(jsem prdla vid :-D )je to nejaky zvire?
jinak mas krasny bytecek s ,,dusi,, a ta koupelna je vymalova jakou barvou? Uz se tusim ptala ene, to je obyc barva na zed?
aha, ja si rikala, z to vypada jako nejaky plazik..chudak arny :-( ..ty macanove jsou taky super :-D
Obli, jaka ladinka? Ja se tu pokousim hledat najke podobne latky a nevim kde ]-( ..ta pani z mmb je fakt sikovna, ma ty andelky fakt krasny. Polštarek bych mozna zvladla, ale ne tak precizne :-|
Dorko.. ano, to je Ladinka :) Blanča je super.. rychlá a moc hodná .. ;-) Objednávám u ní pořád..
Objednáš tak, že napíšeš na daný "inzerát" no a pak už čekáš na další komunikaci od prodejce, kde se dohodnete na dalším postupu.
Každý to má individuální.
Doporučuji nakupovat jen u lidí s placeným členstvím.. aby Tě nenapálili.. ;-)
a jak tam treba je - ji odpovedeli 3 zajemci, to znamena ze uz to treba neni? A jak tam ma na kazde fotce napr.4 ocislovane latky, tak si nemusim kupovat vsechny jo? :-D muzu z kazdy ,,serie,, treba 1?to je se mnou des, co :-D :-N
Má tam napsáno.. resp. rozděleno, kolik jaká látka stojí, zda-li je skladem, její šíře.
Ano.. nemusíš si kupovat všechny :-N Jen to dává do sérií, které se k sobě hodí.. jako barevně a designově.. aby se to netlouklo. Jelikož to přefocené může klamat ;-)