Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
ene, dala bych pryc ten kovovy tac vlevo a ramecek vpravo, pak to bude enonuno :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A jaka konkretni leksvik deska to tedy je? Byla mezi prknama nebo jsi koupila kus nabytku, ktery rozmontujes? :))
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, ale to by bylo moc lehky :-D Na polici musi zustat sklenena dekantacka, jinam ji nemam kam dat a obrazek je tam z nouze ctnost, pac je tam hacek, ktery nemuzu dat pryc :-N :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Obě byly mezi prknama .. jedna je asi bok nějaké skříně .. a druhá je tak poloviční .. Prostě úúúúžo, žůůůůžo .. a za obojí jsem dala 130 kč :D
Odpovědět
Profilova fotka
To je luxus :)
Odpovědět
koukam:paradni nakupy ;-)
Odpovědět
a já už mám vydlabanou dýni, poprvé v životě :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to je .. fakt mám radost .. už se těším na šicák .. x-) Hroooozně moc.. Kaji, uka uka .. x-)
Odpovědět
stahuhu foto tak jestli to bude ok fotka tak jo :-N :-D ale nesmíte se mi smát, já jsem levá :-N
Odpovědět
nejsi, jsi spravne prava ;-)
Odpovědět
a můj BoO je tam ! :-D
Odpovědět
bububu--hezkej bubak :-D
Odpovědět
vodvoka a první pokus :-N :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Kaji .. ten je úúúžasnej !!!! A ty cedulenky !!!! Já chci taky !!! Good Jul na věněc .. prosííííííííííííííííííííííííím !
Odpovědět
ráda udělám ceduličky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jof, ty jsi dnes zase radila, co? :) Chjo, ja chci taky cely den tvorit jenom blbosti! :-D
Odpovědět
Článek se načítá
ti dam blbosti :-D veledůležité věci :-D .. ceduličky jsem tvořila včera v noci, když jsem nemohla spát a dýně je dnes otázka deseti? minut ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cims to dlabala? To by Anezku mohlo bavit :-N
Odpovědět
lžící na zmrzlinu ale cítila jsem se jak Mr.Bean když ztratil v krůtě hodinky :-D
Odpovědět
chaa :-D :-D :-D a nic jsi neztratila?
Odpovědět
tak jsem toho dala víc na blog ;-) .. no hodinky nenosím a snubák mám, takže dobrý, dýni na hlavě nemám :-D
Odpovědět
no teda tady se tvoriiiiiiiiii wow zavidim mate to moooc krasne x-) jof jak delas ty cedulky ty jsou teda x-)
Odpovědět
normalně papir, razitka, nytkovačka, režný drátek :-) kujuu x-)
Odpovědět
ja chci taky cedulenky :-( co to je nytkovacka?? :-|
Odpovědět
no to co ti děla ty ďurečky :) napiš jaky kolik, jak velky a s jakym napisem do IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych to pojmenovala nytovacka :) Koupis v kazde galanterce.
Odpovědět
Profilova fotka
Obla, ložnice bude krásná! Jof, zase provokuješ s tím skleněným poklopem? :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jof, ty cedulky jsou z obyč papíru nebo z nějaké tvrdšího? Myslím, že by z toho byly hezký i vánoční jmenovky...
Odpovědět
Profilova fotka
tvrdyho...
Odpovědět
ene ví všechno, ptejte se prosím jí :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?