Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Uz se to zacina skladat :) Podlaha rozhodne o ostatni barve, obyvak bude nejvetsi orisek, ale na nej stejne nezbydou prachy :))
Do alba zatim nemam co nahrnout... V ip mam dve nove zpravy a nemuzu je precist :(
no fuj ty stranky jsou hnus, je to hnusne modre nejaka vyblita modr navic je to az zamodre. vyznat se tu nemuzu jak chci cosi zmenit tak se mi to pokazde odhlasi no des. a ani nevim co jsi pridala do alba nove jof. jinak bych ti poslala svoji adresu if mas teda pro me ty cedulky x-)
En .. Pokud ještě zvažuješ toho Ektorpa, tak jdi do něj !!!
Je fakt dokonalej.. už jinou sedačku nechci. :-x Vůbec se nepropadá.. strašně příjemně se na něm sedí, leží.. Je možné na něm klidně i pohodlně spát.. (NA TROJCE) Navíc každý polštář má samostatný povlak, takže nemusíš kvůli jednom lízátku od Anýzky svlékat pak celou sedačku. A područky jsou super .. akorát vysoké, správného tvaru .. a měkkoučké !
x-)
takova tak tmavsi bezova? ta se mi taky paci...i prakticka, ze na ni nebude moc nic videt...
A mate ji normalne v panelaku? Ja jen jestli nepusobi jakoby velkym mohutnym dojmem, ze je na ni potreba dostatek prostoru...
..tak jak po víkendu? :-D teda po volnu? Doufám, že už je Oblince líp ;-)
Právě jsem dobalila knihy pro aukraře.Uff. Včera jsem dostala od neteře pro Kajušku postýlku pro panenku, krásná dřevěná polokolíbka, jen peřinky chybí. Protože neteř "už" chodí do první třídy a "s blbýma panenkama" si nehraje..teď frčí Hannah Montana :-D Jsem s ní byla včera na větvi, puboška v 1 třídě :-o
Teoreticky...kdyby jste měli vybrat okolí Prahy... kde by jste koupily dům za rozumné peníze a bylo to do 35 km od Prahy...? :-N Tedy asi otázka spíš pro pražská děvčata? =-)
Jo jinak, JÁ CHCI STAROU STŘECHU!!!
dobre rano slunicka :-) ja jsem se dneska dobre vyspala, vcera jsem byla tancit tak jsem unavene padla do postele.
jof no blog nadhera uz jsem se koukala x-) a ta zidle no ty kridla jsou dokonaly ja uz si je chtela koupit neb na siti jsem leva, ale z druhe strany bych je doma asi nevyuzila me se porad libi vintage ale uz jen jako doplnky kuchyne koupelna atd. celkove bych chtela mit doma mene veci a jit do kousku co jsou drazsi ale maji dominantu jak jsem starsi tak se mi nejak ustaluje vkus:)
dneska mam zase tolik prace uklizet prat do nemocnice a a pak cvicit na steppru :-|
ene...tak jsme dražili ten stůl....byla k tomu i super lavice.....no a stůl nám někdo vyfrnkl o pade :-o ...a lavici máme....takže máme to, co jsme až zas tak nepotřebovali..... :-D
Saru, ja ti rikam furt, ze te naucim spravne drazit... :-D
Mno ten Ektorp se me prave uz moc nelibi :-N Chceme neco uplne jednoducheho... uz ani ne tu sedivost, co jsem rikala :-D Zase jenom obyc rozkladaci trojku.
ene...ty seš mi ale přelétavá! :-D
...no s tím dražením......já hrála, tak jsem to přehodila na manžela mamky......no a bohužel...bylo to v posledních vteřinách.......už nestačil přihodit :-(
Saru, no to je prave ono, my takhle taky prihazujeme v posledni vterine, aby se uz nedalo prehodit ;-) Vo tom to totiz je :-D Na zacatku si rovnou rekni, kolik za tu vec jsi ochotna dat uplne maximalne a vterinu pred koncem to tam teprve soupni, uz tu maximalni castku! Pak te nemusi mrzet, kdyz ma nekdo nastaveno vic, stejne by ses s nim o to dal neprala. V opacnem pripade to musis vyhrat.
Preletava jak se to vezme, ten jednotny raz jeste nemam tak uplne srovnany |-| A obyvak prave nejvic, protoze tam musi byt pracovna, jidelna a gauc jako misto na koukani na televizi
tak jsem doklidila..
hmm ene ja jsem na drazeni uplne pako tak uz jsem ten ebay vzdala a nedrazim vubec sice jsem si myslela ze usetrim a ono prd neb utratim 5x tolik na jinych webech za takove kraviny jako jsou spodary od Calvina boty od van dutsch atd :-|
hm vim ze me odstrelite ale ja bych si pozvala na tvem miste architektu...