Chalupa - cottage, vintage a stará patina

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Odpovědět
Profilova fotka
a to je jediné co tě trápilo?
Odpovědět
Profilova fotka
Posledni dobou nemam moc stesti na pekne veci za babku, jak to na tom netu delate? Asi chodim na spatne stranky ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
To obnovovani me tu taky depta... :-p Jsem rada, ze piste, aspon neco, na co jsem zvykla..
Odpovědět
Profilova fotka
Dam si obnovit blog maliny a vykouknou na me stolky Jofinky :-D
Odpovědět
a já jsem si koniny zakázala, nemám je kam dávat :-N už :-S :-D
Odpovědět
představte si vintage-gralinkovskou výstavku bílých džbánků, konviček a omáčníků.. bílé police a bílé pozadí nebo bílé police a tmavé pozadí?
Odpovědět
jo a ještě.. v Nanunana či jak se ty dekorační obchody jmenujou.. dnes tam meli skoro vsechno straslive levne.. =-) ;-)
Odpovědět
jo, vím že bude za chvíli půl třetí.. ale nedá mi to... co výprodej Ikea.. byly jste?
Odpovědět
http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-ze...
Odpovědět
Profilova fotka
Vyprodej ikea je do ledna, casu dost :) chystame se v tydnu, i kdyz nevim, jestli budeme neco kupovat, kdyz ty stolky porad nemaji a uz asi nebudou. Neak nevim, co si od toho vyprodeje slibovat, nejak dramaticky zlevnene to stejne nebude.. Jof obrazela vcera vsechny vyprodeje? :) Ja bych tak vypadla na nejake obrazeni obchodu... Pujcku dostaneme az v lednu :(
Odpovědět
Profilova fotka
:-p :-p :-p Krásný den, kočky ...
Odpovědět
Profilova fotka
Co se na nas zase sklebis? :)
Odpovědět
Profilova fotka
myslela jsem že ikea výprodej je do 26.12 nebo od? No to je jedno, musím jít balit a umít nádobí a nechceme se mi ani jedno!!!! :-(
Odpovědět
Profilova fotka
V albu pár střípků..
Odpovědět
Profilova fotka
My měli od odpoledne Štědrý den hororový .. |-|
Odpovědět
ale fotky jsou krásný a Štědrý den je už za váma ( pusaaaa ) ( Ikea výprodej měl dost zlevněný zboží, ale jen omezeně, hned první den se vyprodalo ;-) )
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kaji .. |-| ;-( .. naštěstí je už vše v pořádku.. x-) x-) x-)
Odpovědět
tak tak ! Teď už jen to dobrý ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Elis, nestraš. Snad to pak naušničky vyvážily ;-) Vy jste vážně byly všechny móc hodné, já takové dary nedostávám, protože Ježíšek má zákaz...málokdy se trefí do vkusu :-N skoro 10 knih mi na rok stačí :-D
Odpovědět
Já měla největší radost z knížky Norské dřevo - Haruki Murikami .. já ho žeru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Eli byla asi mooooc hodná .. a Ježíšek nejspíš přepadl pošťačku :-D A trefil se moc .. tedy až u jednoho, kde to nevychytal s velikostí .. : )))
Odpovědět
Profilova fotka
četla jsi P.Coelho Vítěz sám?, prý mu to poradili v knihkupectví, ale co jsem vyčetla z obalu, tak mi to nepřipadá nic moc, no ale snad se začtu :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Musim pak taky neco nafotit. Ja dostala par krasnych veci z fleru a jeste jeden takovy predvanocni darek.
Odpovědět
Profilova fotka
foťte, než za dvě hodiny na dva dny odjedu do "divočiny"!! A chci vidět Jofiny ozdoby, nejlépe celý strom! Prosím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já dostala nádherné dárky z Brna .. pak oooobrovskou krabici gg radostí x-), troje krásné ponožky, sadu sp. prádla, triko a sadu od Swarovskiho .. s certifikátem o pravosti těch kamínků, ze kterých mi málem šlehlo .. :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Pak teda.. od ostatních hrnce, povlečení (které se mi vůbec nelíbí a nehodí .. chudák tchýně) ..pak woodoo panenku )kofoláčka) tchýňana, pak knížku os sestrách (dojala mě), pak volný měsíční vstup (kdykoli jakkoli) do fitka.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja to jdu zkusit vyfotit...
Odpovědět
Profilova fotka
En, těšíme se.. :-)
Odpovědět
od Coelha mám všechno krom právě poslední Vítěz sám, protože ta mně čeká za týden u jiného Ježíška :-D ale jinak Coelho je něco naprosto úžasného, jeden z mých TOP ;-) a strom nebude :-D nebyly jste hodné :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ty jsi ale sprotstá :-p
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?