Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
Vyprodej ikea je do ledna, casu dost :) chystame se v tydnu, i kdyz nevim, jestli budeme neco kupovat, kdyz ty stolky porad nemaji a uz asi nebudou. Neak nevim, co si od toho vyprodeje slibovat, nejak dramaticky zlevnene to stejne nebude..
Jof obrazela vcera vsechny vyprodeje? :) Ja bych tak vypadla na nejake obrazeni obchodu... Pujcku dostaneme az v lednu :(
ale fotky jsou krásný a Štědrý den je už za váma ( pusaaaa )
( Ikea výprodej měl dost zlevněný zboží, ale jen omezeně, hned první den se vyprodalo ;-) )
Elis, nestraš. Snad to pak naušničky vyvážily ;-) Vy jste vážně byly všechny móc hodné, já takové dary nedostávám, protože Ježíšek má zákaz...málokdy se trefí do vkusu :-N skoro 10 knih mi na rok stačí :-D
Já dostala nádherné dárky z Brna .. pak oooobrovskou krabici gg radostí x-), troje krásné ponožky, sadu sp. prádla, triko a sadu od Swarovskiho .. s certifikátem o pravosti těch kamínků, ze kterých mi málem šlehlo .. :-o
Pak teda.. od ostatních hrnce, povlečení (které se mi vůbec nelíbí a nehodí .. chudák tchýně) ..pak woodoo panenku )kofoláčka) tchýňana, pak knížku os sestrách (dojala mě), pak volný měsíční vstup (kdykoli jakkoli) do fitka.. ;-)
od Coelha mám všechno krom právě poslední Vítěz sám, protože ta mně čeká za týden u jiného Ježíška :-D ale jinak Coelho je něco naprosto úžasného, jeden z mých TOP ;-)
a strom nebude :-D nebyly jste hodné :-D :-D