Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
je fakt, že ty křivonohý stoly asi moc seříznout nepůjde, ale čas od času na aukru bývají za dobré ceny...počkej si :-) /i když nízkých asi moc není :-| /
jdu uspat tu naši Tanuli :-D jsme z ní fakt hotoví :-D
Delate mi radost, ze tu jste x-) Byla jsem se najist a u toho se mi hned vedle na gauci .. ne, radeji vas usetrim podrobnosti, ale pes by o svatcich to uzeny zrat nemusel, kdyz mu nedela dobre ]-( ]-(
Dneska se mi fakt dari :-S Ditko uz si me zas vyzadalo, chude marodny.
ty chripajzny fakt radej...drahy byl dneska taky hotovej, mu celej den varim bylinkovy cajochy, lezel u obyvaku, nic nejedl, ted se ale odhodlal a sel delat svuj oblibeny (jofi, necti to) tatarak :-D
taky schanim nejakou peknou cukrenku mozna i slanku, nebo tu jakoby stolni sadu...docela se mi cukrenka libi v gg, takovy jemne kytickovana, nebo jestli jit spis do bile...nevim
tak jo, dobry :-) ....no to je taky dobry, mamku mas masare a dcerka uoplnej opak, no ty to mas po tatkovi vlastne ze jo....a to si tatinek vydobyl, ze ti uz od malinka maso nedavali, nebo jak?
Jinak hlasim, ze vyprodeke ikea u nas fajn. Zboziv akci jeste nejake bylo, jenze me krotil manza a konkretne nejaky ten nabytek koupit nedovolil :-( Na druhou stranu ma pravdu, jeste nemame ani podany uver |-|
S ditkem v naruci se spatne pise, pismenka si domyslete :-N
Jo a pani zmmb se vubc neozvala, takze stolecek hledam dal :-(
Jake svetylko? Mam dlouhe vedeni..
jo a pani pryc nebude. Koukala jsem se tam vlastne vcera vecer a mela tam posledni navstevu vcera rano ]-(
Jinak v ieka meli zlevnene i ty yvsoke komody leksvik, co jsem tuhle rikala, ze ji chci. Sleva o tisicovku ;-(
Jeste bych mela ukol pro zkusene hledarky - potrebuji vysokou skrinku, ne moc sirokou, hlubokou max 40-45 cm, sirka asi tak nejak.. ale ne ty obyc koupelnove skrinky, naopak jakekoliv drevene..,