Chci najít akční nabídky na domácí spotřebiče

Profilova fotka
Řekněte mi prosím, kde mohu koupit domácí spotřebiče se slevou. Možná existují obchody s nějakými akcemi. Budu velmi vděčný. Děkuji
Odpovědět
Pokud spotřebičů chcete více, tak obepište eshopy, prodejny. Já tak brala celou kuchyň z vestavne-spotrebice.cz, cena za celou sestavu byla mnohem lepší než bych kupovala na internetu po jednotlivých kusech.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, doporučuji se zeptat někoho, kdo má Datart VIP 🙂 AK.
Odpovědět
Do 16. dubna v Datartu Dny Marianne.
Odpovědět
Profilova fotka
Zde slevové kódy na Datart,jsou mezi 15-40%.Mám teda i VIP účet,ale ten veřejně neposkytnu,to ještě pár korun udělá. Platí ale pouze tento víkend.
Odpovědět
Profilova fotka
@oskar83
Odpovědět
My jsme nedavno brali od stránky samsung střídají se jim tam akce jeden a druhý za polovinu nebo dva plus třetí zdarma. Vzali jsme kobinaci tří lednice,pračka a sušička a když se to rozpočítalo tak jeden spotřebič nás vyšel na 13 tisíc
Odpovědět
Oslovili jsme firmu 1. HP SERVIS (bral od nich totiž kolega) a vyšly nám vstříc se slevou myslím 15% oproti tomu co dala třeba Alza nebo Mall. Navíc s nimi byla skvělá domluva - poradili že mám třeba vybraný výrobek co se často reklamuje atd.
Odpovědět
Každá značka ma väčšinou v priebehu roka nejakú akciu, cash back, zľavu a podobne. Videl som akcie na značky Electrolux, Samsung, LG, AEG a este určite ďalšie, treba len hľadať. My sme kupovali cast spotrebičov z elektrocz napísali sme im, kde sme našli produkt lacnejšie a urobili nám na to faktúru. Najlacnejšiu cenu som našiel na heureke. Reklamácia prebehla tiež a úplne v poriadku. Pri niektorých produktoch to funguje podobne na alze, alebo czc, tam som to tiež využil a spokojnosť.
Odpovědět
Profilova fotka
@aleskafka Děkuji ti za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Každý obchod má nějaké akce, sledovali jsme spoustu nabídek, letáků. A nebrali jsme všechno v jednom obchodě. Nakupovali jsme podle toho, kde jsme našli to, co stálo za to.
Odpovědět
@oskar83 byla bych moc rada za slevovy kupon na pracku a to v tech vasich seznamech bohuzel nevidim, nemate nahodou?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?