Špatné vztahy se sousedy - usmíření po letech ?

Máme velmi špatné, dlouholeté problémy se sousedy už x let (víc jak 50 let). Nechci psát úplně do detailu nevím zda tady někdo od nich nechodí. Ale táhne už se to x let, dělají naschvály, my je ignorujeme. Teď se přišli omluvit. Máte někdo podobnou zkušenost ? Dá se jim věřit a nebo máme čekat další naschvály ?
Odpovědět
@smajlik345 Prosím Vás, a jak to asi máme vědět, když o Vás ani o nich nic nevíme??? To snad nemyslíte vážně...
Odpovědět
Jestli se jmenují Bartáčkovi, tak čekejte další naschvály.
Odpovědět
@jozkakomosny Naučte se prosím číst. Jde mi o zkušenosti ostatních lidí. Těch co mají problémy se sousedem, je tady více než dost, tak možná má někdo i zkušenost s usmířením po letech. Samozřejmě, že nechci vědět jak to je či není u nás... 😒
Odpovědět
@smajlik345 Tak po generační obměně se to stát asi může a bylo by to fajn. Ale hlodalo by mně, jestli oni nebudou něco potřebovat...
Odpovědět
Mozno len nieco potrebuju alebo budu potrebovat 🙂
Odpovědět
@smajlik345 OK. Naučil jsem se podle Vaší rady číst a cituji z Vašeho dotazu: "Dá se jim věřit a nebo máme čekat další naschvály?" Tak si to laskavě srovnejte a potom rýpejte.
Odpovědět
@smajlik345 Ten váš dotaz je opravdu lehce pitomý (bez urážky 😀😀, omlouvám se). A k obsahu: Vypadá to, že buď umírají, něco budou něco chtít... 😀
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte problémy víc jak 50 let tak bych to usmiřování už nehrotil.Moc dlouho tu vy ani oni už nebudete ( teda jestli to nezačalo už na pískovišti).
Odpovědět
@oskar83 Jste docela drsnej🙂 Pokud jste spokojeni se současným stavem, tak nic neměňte. Já bych jim dal šanci, můžete jen získat. A abych navázal na oskara: zbytek života bych chtěl prožít v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud přišli až teď, po tolika letech, co vám dělali naschvály, tak bych jen čekala tu druhou variantu a to, že budou něco potřebovat...nevím, jak jste vy a oni staří, ale třeba, pokud mají i děti nebo i už vnoučata, tak jen připravují půdu pro ně... Jinak, i my máme vyhrocené vztahy s jedním ze sousedů, a pokud by přišel, tak já jsem ta poslední, co by se usmiřovala, jelikož jejich rodina je těmito vztahy se sousedy známá a neustále někomu ztrpčují život ve svůj prospěch...
Odpovědět
Profilova fotka
Po všech těch letech by mě zajímalo, co za tím je. Podle mě to nebude jen tak. Ale možná se mýlím. S přibývajícím věkem si člověk stále více uvědomuje, že už tu dlouho nebude, a tak se možná snaží dát věci do pořádku. Omluvu bych přijal. Ale nějaké srdečné vztahy, že si vyměníte koláče nebo něco podobného, bude marně čekat.
Odpovědět
Co chcete vy? Úplně nejhorší jsou domněnky. Přišli se omluvit. A to je fakt. Tak s tím tak pracujte. Chcete to zkusit a vztahy napravit? Přijměte ji. Nechcete? Ignorujte to. A že za tím možná něco je? To uvidíte časem a podle toho se pak můžete zase rozhodnout, jak dál.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@latar Když mě tady tyto ufňukaný příběhy od dospělých lidí na internetu přijdou směšný,je to jak z časopisu bravíčko nebo žena a život.Nikdo z nás obě strany nezná takže je naprosto zbytečný cokoliv radit. Někdo by toho souseda objal, druhý by mu rozbil hubu.Tohle se každý musí vyřešit sám a modrá střecha mu nepomůže.
Odpovědět
Pravděpodobně bych mu dal šanci, trvá to už léta, takže udělat první krok rozhodně nebylo snadné. Omlouvat se obecně není snadné, takže bych to vzal v úvahu.
Odpovědět
@smajlik345 byla bych velmi obezretna; proč se najednou omlouvat,když se jen stačí začít chovat normálně a neprudit vás? Řekla bych jim na to ,že ok a nashledanou. S kým nemám potřebu se kamarádit 50 let, s tím nemám potřebu se druzit ani nadále. Ideální sousedské vztahy jsou takové,které se omezí na pozdrav,když se míjíme.
Odpovědět
No tak to se těžko posuzuje když nevíme co jste si udělali ... Jestli se hádáte 50 let, bude vám tak kolem sedmdesáti... to bych omluvu přijala a byla ráda, že vedle sousedů dožiju v klidu bez naschválů.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě nevěřte. Nebudou to dobří lidé, pokud Vám tedy dělají naschvály jen tak bezdůvodně.
Odpovědět
@veronique89 Opravdu? Nevíte o nich nic. A nevíte nic ani o těch, co se ptají. Opravdu dokážete takhle z fleku říct, kdo je ten dobrý a kdo ten špatný?
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius Vsak pisi. Pokud jim delaji naschvaly BEZDUVODNE.! Ctete prosim vas poradne...a tohle bylo mireno pro zakladatele, takze on sam musi vedet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?