Co dát kolem dětského hřiště?

Co se Vám osvědčilo dát kolem hřiště? Máme v plánu kolem pískoviště dlažbu 30x30, ale zjišťujeme, že by se to taky blbě sekalo kolem klouzačky i houpaček....jak jste to vyřešily Vy? ;-) díky moc všem
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka Ahoj, my máme na terase gumové dlaždice - hodně se to teď dává na dětská hřiště. Pro děcka ideální, měkké. Mrkni, mám to v albu Terasa + fasáda.
Odpovědět
@jajulin děkuju to je zajímavé řešení, ale trochu mi vadí, jak to vypadá uměle :-N ..... cena je taky celkem vysoká....nevíš, jak se dlaždice chová, když je mokrá?
Odpovědět
Profilova fotka
Umělé nám to nepřijde, ale to asi záleží na názoru každého :-D . Jasně, jako dřevo to nevypadá... :-) Voda při dešti projde skrz nebo spárami a vezme s sebou i nečistoty, takže po dešti jsou dlaždice krásně umyté :-). Nejsou k sobě přidělané napevno, takže v případě potřeby se dá znečištěná dlaždice vydělat, osprchovat a je jak nová.
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka
Odpovědět
Profilova fotka
Kolem hřiště i pískoviště, kde občas dítě upadne bych nechal trávník. O trávu si dítě koleno tak neodře. A až děti vyrostou, tak se pískoviště nebo hřiště bude rušit a pak bych tam dal něco natrvalo.
Odpovědět
@zahradnidomkycz já hlavně taky řeším to, aby se tam dalo dobře sekat sekačkou......takže jsme se dohodli, že kolem bude ředa dlažby a zbytek krátník......snad se to osvědčí
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka Kolem pískoviště, pokud bude zapuštěné do země, stačí naplocho naskládat kameny, cihly, obrubníky, po kterých půjdete i sekačkou. Pokud bude mírně vyvýšené, tak trávu kolem třeba vystříhat ručními nůžky na trávu. Je pravda, že dětské hřiště na zahradě, trvá jen do času, kdy se tam reálně budou děti hrát. Pak jednoduše pískoviště zasypete a vysejete trávník nebo založíte květinový záhon.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?