Jak dokončit zahradní domek, rady.

Profilova fotka
Dobrý den, jsem ve fázi "hrubé" stavby zahradního domku(dílny, nevytápěná) a chtěl bych poprosit o nějakou radu jak uzavřít místa mezi krovem a ytongem. Zda to na bočních stěnách dozdít, ale co udělat z čela a zadní strany kde je krov? Nebo použít palubky? Na zdivo jsem měl v plánu ještě tenký polystyren 5cm. A jak uzavřít strop uvnitř, jestli OSB palubky ? Díky za rady
Odpovědět
@michaelvyb Super zrovna se chystám dělat něco podobného. Mohl byste mi prosím napsat rozměry. Dále jakou jste použil krytinu a jaký máte sklon střechy? Děkuji moc 🙂 Já to podbití pod střechou chci udělat tak, že tam dám ještě pár latí a na to našroubuju třeba 4 EPS. A pak lepidlo perlinka a silikonová omítka.
Odpovědět
Profilova fotka
@petr13 rozměry jsou 6x4m, výška tuším 250cm z čela. Sklon přesně nevím, jen se dalo na druhé straně o 1 řadu ytongu méně. Střecha jsou kvh a plech v antracitu
Odpovědět
@michaelvyb To vychází na sklon jen cca 3,5°. Nemáte s tím žádné problémy při dešti? A ten plech to je jako trapézový vlnkový ?
Odpovědět
Profilova fotka
@petr13 dnes jsem to měřil iphonem a je tam sklon 3°... při deštích jsem nepozoroval žádný problém s odtokem, klasický trapézový plech, není vlnkový. Možná šlo sklon přidat, ale na to už je pozdě, ubrat třeba 2 řady. Tak to nakonec asi dozdím, přes to dám EPS 3-5cm a na krov co přečnívá dám palubky., jen zatím nevím co dám na strop dovnitř, nejspíš taky palubky.
Odpovědět
@michaelvyb Mě se právě také líbí takto nízký sklon. Tak právě zjištuji jestli to nedělá problém. Ale v délce ten plech nemáte napojovaný nebo ano?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?