Netradiční balkonové květiny, máte tip?

Ahoj holky, máte prosím tip na netradiční balkonovky? Nechci žádné konzervativní muškáty, ani petunie. Prosím o tip, popřípadě foto. Děkuji. Mám to kousek do Polska, tak pokud jezdíte tam pisněte prosím, kde mají co zajímavého. Díkes. A.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokus chceš převislé tak já dávám často milion bells ale ty jsou skoro to samé jako petunie akorát s menšími kvítky. Nebo skvělé jsou lobelky ty taky udělají krásný převis a nemusíš se o ně skoro starat já je jen po odkvetu zastřihnu a vesele kvetou dále skoro až do podzimu. A nejvděčnější kytky jsou sanvitalie ty vydrží všechno není s nimi žádná práce a vypadají nádherně.
Odpovědět
Profilova fotka
mám to stejně-žádné muškáty a spol., takže sice jsem je nedala na balkon, ale do vysokých květináčů a mám zasázené lobelky-jsou nádherné, hlavně ty modré a pak mám na cestě ze Starkla Pink Petticoat-měli by to být nějaké zvonečky.
Odpovědět
Profilova fotka
@artemiss Na slunný balkón jsou vhodné Osteospermum, Sanvitalia, Tagetes, levandule, šalvěje, Ageratum. Do polostínu pomněnky, fuchsie, begonie, zvonky, lobelky, verbeny. Určitě vyzkoušejte některé z těchto nádherných letniček, trvalek a kombinujte.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
kedysi som tu v albume niekomu videla nadherny jazmin (alebo jazminovku), visiace snad meter dlhe a bohato zakvitnute. Pestuje niekto?
Odpovědět
...myslím si,že je to popínavý lilek.Já ho pěstuji spoustu let v truhlíku splou s muškáty nebo jinými balkónovkami.Nemá úplně rád prudké sluníčko.Jinak je nenáročný. @maco @maco
Odpovědět
prvně letos nemám muškáty - ale nakombinované převislé květiny ...batáty ,diascie ,závoj a lilek jasmínový - těším se až se rozrostou
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?