Odpověď na příspěvek od netty_:
Hezký den, poptávám někoho, kdo by pomohl s dola… @netty_ Tak u svoji představu hodˇna papír a nahoď to sem do etheru. Třeba se někdo chytne a budeš to mít grátis.Odpověď na příspěvek od netty_:
Hezký den, poptávám někoho, kdo by pomohl s dola… @netty_ hele tak když představu máte tak si to rozkreslete na papír :-) Nebo povystřihujte obrázky a udělejte na velký výkres nějakou koláž z toho. A ušetříte ;-)Odpověď na příspěvek od m2s:
A sami si netroufáte? My máme zahradu cca 750m2. … @m2s mám stejnou zkušenost! Jsem designový antitalent, ale ten kurz je tak hezky udělaný, že se chytám a moc mě to baví. A hlavně si to uděláme přesně podle sebe a nemusíme se x měsíců dohadovat se zahradním architektem :)Odpověď na příspěvek od m2s:
A sami si netroufáte? My máme zahradu cca 750m2. … @m2s To je super, že na to máte čas, energii a chuť si zahradu vypiplat sami – klobouk dolů. Ale ne každý má tuhle možnost. Někteří lidé pracují od rána do večera a v takovém případě je úplně v pořádku to svěřit někomu, kdo tomu opravdu rozumí.🤷♂️Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:
@m2s To je super, že na to máte čas, energii a ch… @p_e_t_r_dv budete se mižná divit, ale i já pracuji. A pracuji opravdu intenzivně. A k tomu mě cesta do/ ze zaměstnání "spolyká" dohromady víc jak 2h. Kurz jsem si začala dělat již vloni. Po chvilkách večer, nebo ráno u snídaně ... Takže pracovní vytížení není zas takový problém. Každopádně - jen jsem zkoušela poradit.Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:
@m2s To je super, že na to máte čas, energii a ch… @p_e_t_r_dv Ak nemáte na záhradu čas, tak nerobte žiadne zložitosti. Bez údržby to bude pekné tak dva roky. Alebo musíte aj údržbu zveriť profesionálom.