Zahradní architekt /student

Hezký den, poptávám někoho, kdo by pomohl s doladěním rozmístění zahrady, resp. jednotlivých zón - užitková , relaxační, pro děti apod. Dále kam umístit záhony, stromy....případně jaké. Představu máme docela jasnou, jen je potřeba to před realizací dát nějak dokupy a zkonzultovat s někým kdo tomu aspoň trochu rozumí :-) Třeba i nějaký student, někdo koho to baví a má zkušenost... Jedná se o zahradu u novostavby cca 500m2. Děkuji za případné doporučení.
Odpovědět
A sami si netroufáte? My máme zahradu cca 750m2. Dříve tu bylo plno stromů, ale muselo to ustoupit výstavbě. Bála jsem se, co pak budeme se zahradou dělat, že to nebude hezké. Ale musím říct, že po absolvování kurzu F. Lefflera "Žijte ve své zahradě" se zahrady už nebojíme a postupně jsme ji začali realizovat podle vlastního návrhu. Je to takové naše miminko, které si s radostí chceme vypiplat od prvních nápadů, přes návrh až k samotné realizaci. A myslím si, že i tady na MS se najde spousta lidí, kteří tento kurz absolvovali. Nebála bych se - jděte do toho! 😉
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od netty_:

Hezký den, poptávám někoho, kdo by pomohl s dola…
@netty_ Tak u svoji představu hodˇna papír a nahoď to sem do etheru. Třeba se někdo chytne a budeš to mít grátis.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od netty_:

Hezký den, poptávám někoho, kdo by pomohl s dola…
@netty_ hele tak když představu máte tak si to rozkreslete na papír :-) Nebo povystřihujte obrázky a udělejte na velký výkres nějakou koláž z toho. A ušetříte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od m2s:

A sami si netroufáte? My máme zahradu cca 750m2. …
@m2s mám stejnou zkušenost! Jsem designový antitalent, ale ten kurz je tak hezky udělaný, že se chytám a moc mě to baví. A hlavně si to uděláme přesně podle sebe a nemusíme se x měsíců dohadovat se zahradním architektem :)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od m2s:

A sami si netroufáte? My máme zahradu cca 750m2. …
@m2s To je super, že na to máte čas, energii a chuť si zahradu vypiplat sami – klobouk dolů. Ale ne každý má tuhle možnost. Někteří lidé pracují od rána do večera a v takovém případě je úplně v pořádku to svěřit někomu, kdo tomu opravdu rozumí.🤷‍♂️
Odpovědět
Jasně, ať záhony nepočítají jenom na prstech a stromy nerostou jako puberťáci bez rozumu. Zóna pro děti musí být taková, kde si rodiče odpočinou… nebo alespoň schovají kafe před nimi 😅🌵
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:

@m2s To je super, že na to máte čas, energii a ch…
@p_e_t_r_dv budete se mižná divit, ale i já pracuji. A pracuji opravdu intenzivně. A k tomu mě cesta do/ ze zaměstnání "spolyká" dohromady víc jak 2h. Kurz jsem si začala dělat již vloni. Po chvilkách večer, nebo ráno u snídaně ... Takže pracovní vytížení není zas takový problém. Každopádně - jen jsem zkoušela poradit.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:

@m2s To je super, že na to máte čas, energii a ch…
@p_e_t_r_dv Ak nemáte na záhradu čas, tak nerobte žiadne zložitosti. Bez údržby to bude pekné tak dva roky. Alebo musíte aj údržbu zveriť profesionálom.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?