Cena za kubík betonu

Ahoj, všechno jde pomalu dolů, kari sítě 6x150x150 najednou stojí 330 kč s DPH. Jen ta cena betonu C20/25 mě štve. Nemohu se dostat na lepší nabídku než 2580 Kč bez DPH - v ceně je doprava (24km celkem), čerpání betonu... Vím že tyto faktory mohou výslednou cenu ovlivnit, ale je tu někdo kdo v posledním čtvrtroce dělal základy a byl by ochoten podělit se o cenu betonu? Díky
Odpovědět
Desku jsem dělali letos na jaře a měli jsme cenu 2.800 Kč bez DPH včetně dopravy (20 km), bez pumpy (nebyla potřeba) v Královohradeckém kraji. Betonárka, která byla jen 5 km, chtěla 3.000 Kč bez DPH bez dopravy. :) Důležité asi je ještě zmínit alespoň kraj, protože když jsem viděla ceny třeba na Ostravsku, tak tam je beton mnohem levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
To je teda luxusní cena, neváhejte a berte!
Odpovědět
Aby to nezapadlo, tak aktualizace ceny. Dostal jsem nabídku na C20/25 za 2 413 včetně 15% DPH. Přemýšlím, zda nezaložit vlákno s cenami a cenovými nabídkami? Přeci jen by to pro mnohé znás mohlo být přínosné, kdybychom si tyto data sdíleli a viděli kde a případně za kolik se dá dostat. A přinejmenším si cenu srovna cenu, vědět, že je to dobrá nabídka... Co?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

Aby to nezapadlo, tak aktualizace ceny. Dostal js…
@rumcajk na základní stavební materiály to rozhodně lidi uvítají. Jedna věc jsou RTS/URS ceny, druhá jsou "maloobchodní" oficiální a třetí je, na co se lidí dostanou výběrkem, smlouváním, poptáváním, dohadováním... Ale každý na začátku, kdo si chce toto ověřit, by aspoň měl nějaký základ, no. Jen je těžké to asi udržet v nějaké logice, aby pak to bylo opravdu porovnatelné a použitelné pro druhé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?