Deska pod zahradní domek

Dobrý den. Budu dělat desku pod plechovou nebo dřevěnou boudu. Podsyp 10-15 cm kameniva a následně 12 cm betonu. Nedostanu k místu mix a tedy si nechám z betonárky dovést vlhký beton. Jak dál? 1. Beton s kamenivem prohnat míchačkou, přidat vodu a lít desku. 2. Beton s kamenivem sypat a stahovat latí. 3. Použít betonový potěr bez kameniva a sypat a stahovat latí. Co by jste volili? Nebo nějaký jiný nápad? Bojím se u dvojky, aby mi "nevylézalo" kamenivo nahoru, aby byl povrh rovný. Děkuji.
Odpovědět
@r4d3k74 Já akorát plochu pod domek dodělal a dělal jsem klasiku, dlažbu ...
Odpovědět
@r4d3k74 to jako koupíte beton a pak do něj budete ještě přidávat nějaké kamenivo ? A jak daleko zůstane mix? A jaká je velka plocha na betonování?
Odpovědět
Škoda, že jste neuvedl zamýšlené rozměry. Pokud bych betonoval, přemýšlel bych nad variantou č. 1. Když se betonuje deska na dům, je beton taky pěkně mokrej aby všude zatekl a vyplnil každé místo. Ale nejsem odborník, jen kutil. Jinak já teda jako komentující výše volil obrubníky a dlažbu 50x50cm, ale mám rozměry jen 12m2.
Odpovědět
@edison101 nene, můžu objednat klasický beton s kamenivem nebo jen pískovej (potěr) . Vždy však takové konsistence, aby se dal převést na korbě NA. Deska bude 5,5 x 3,5. Mix se nedostane a pumpa se mi objednávat na necelý 3 m3 nechce.
Odpovědět
@r4d3k74 Není lepší to prostě namíchat na místě klasickou míchačkou? Větší míchačka, pár chlapů a za pár hodin nemáte co dělat.
Odpovědět
@r4d3k74 no jo tak buď máte beton 0-16 nebo 0-4. Ten 0-16 jestli chcete jako finální vrstvu sám do hladká neuhladite to by jste musel vzít firmu co by to udělala a dala tam třeba ještě lak. Osobně bych to namíchal sám koupit cca 5 tun štěrku 0-4 k tomu cca 25 pytlů cementu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?