Vlhkost nivelace před pokládkou plovoucí podlahy

Dobrý den , prosím ,jaká má být vlhkost nivelace před pokládkou laminátové plovoucí podlahy? Nivelace je 4 týdny po jejím vylití ( vzhledově mi to místy přijde i tak stále vlhké,jsou tam tmavší fleky ) , dnes jsem zkusila změřit vlhkoměrem a ukázalo mi v te ,,vlhké" části 0,5% , v té suché 0,3% , jaká prosím hodnota je ok pro pokládku ? Moc děkuji
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zdravuska1989:

Dobrý den , prosím ,jaká má být vlhkost nivelace …
@zdravuska1989 Je to vždy uvedené v návode konkrétnej podlahy, ktorú ste si vybrali.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@zdravuska1989 Je to vždy uvedené v návode konkré…
@roman_ můžete mi prosím řict ,kde to tu najdu ? 🙏🏻 Nic jiného k podlaze nemám 🫣
Odpovědět
Profilova fotka
dole je k tomu téma nějaký info https://www.mojepodlaha.cz/blog/sprav... https://www.quick-step.cz/cs-cz/nejca...
Odpovědět

@roman_ můžete mi prosím řict ,kde to tu najdu ? …
@zdravuska1989 Skúste otočiť krabicu.
Odpovědět
@roman_ děkuji moc za fotky ,bohužel z žádné strany krabice jsem tohle nenašla ,dle typu a čísla jsem si našla na webu návod ,kde je i ten obrázek co tu máte vy (tu 8, pokud chápu správně podlahové topení ) ale ten s tou vlhkosti nikde 🤦🏻‍♀️ ale hodnoty těch 2% a 0,5% jsem našla i na webech , teď máme nejvlhčí místo těch 0,5% tak snad to bude ok
Odpovědět

Dobrý den , prosím ,jaká má být vlhkost nivelace …
@zdravuska1989 ideálně by měla být vlhkost nivelace do 0,3 % (CM metoda), což už je cajk pro pokládku laminátu. To, co ti ukázalo 0,5 %, je ještě moc. Radši počkej, ať ti to pak nedělá neplechu (kroucení, vrzání apod.). Ty tmavý fleky značí, že to tam ještě úplně nevyschlo. Počkej ještě pár dní, dobře větrej a pak změř znovu. Jakmile bude všude do těch 0,3 %, můžeš pokládat. 👌
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od slavo109:

@zdravuska1989 ideálně by měla být vlhkost nivela…
@slavo109 děkuji moc 🙏🏻
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?