coverphoto
Neaktivní

baruneckam

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. zář 2011
bydlí v městě Brno
Aktivita
11 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahoj, prosím poradíte jakou schránku do plotu? Plot bude ze štípaných tvárnic. Určitě chci nerezovou,ale nevím jak velkou vybrat. Letáky dostávat chci. Máte nějaké zkušenosti, ať už pozitivní, nebo negativní?
Díky za info, popř.odkazy.

  • petelinaNo já bych ti ráda poradila, ale mám ji zabalenou a a zházenou mezi "materiálem". Je to nerez schránka k zabudování do sloupku, je nerez, se zvonkovým tlačítkem a po vhození vše spadne dolů do velké prostorné "nerez" krabice, která se otevírá zezadu. Zkrátka velká bedna 🙂 Zepředu jen nerez lišta se vhozem a zvonkovým tlačítkem a štítkem na jmenovku. Hledala jsem ji pod zadáním nerez schránka do sloupku. A líbila se mi pro svůj prostor na letáky a že všechno spadne hodně dolů a není možno tam dosáhnout jinak, než zezadu odemčít. Spoustu schránek má jen mělké dno a prsty se dá pošta vytáhnout ven. To jsem nechtěla.
    • veve_zlobidlo@petelina  mame tu stejnou, vcera cerstve usazenou 😃 vyhody jsi popsala presne, jen my jsme zezadu misto klice namontovali jen ten otocny spuntik...
      • baruneckam
        AUTOR
        Super holky, děkuji. Nebyla jsem si jistá, jestli klasickou rovnou, nebo s tou velkou bednou, do které to padá.