coverphoto
Neaktivní

edcbubu

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. dub 2013
Aktivita
31 příspěvků ve fotoblozích
359 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (48)
Kolekce
  • dvere
  • zahrada
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
září 2021 = dokončujeme projekt
září 2021 = podepsána hypotéka
srpen 2021 = přepis pozemku

2019
Tak opět začínáme pomalu ale jistě plánovat - máme 1,5 roku na to ujasnit si co chceme

2016
Začínáme uvažovat o stavbě malého vlastního domu - nakonec jsme tyto plány na pár let odložili...

Prosím o radu co zvolit pro mulč na trvalkové záhony a na cestu mezi nášlapy. Štěrk nebo malé oblázky nebo kombinaci cesta šterkova a zahon s oblázky? Máme moderní dům v bílé, šedé, černé s betonovou dlažbou v přírodní šedé barvě. Nášlapy budou asi betonové. Co se vám osvědčilo nebo naopak ne? U šterku se bojíme, aby se netahal v botech do domu a aby to nebylo moc jednolité, ale asi by se...

2 fotky

Jak často chodíte oknem/dveřmi na terasu? Zvažujeme, jestli dát okno na terasu jako HS portál nebo klasicky otvíravé křídlo. Při rekuperaci a fóbii z hmyzu nepředpokládám, že u nás bude bývat trvale otevřené, takže ani křídlo nebude nijak zavazet. Spíš přemýšlím, jak moc nás bude štvát překračovat rám okna. V současné situaci musíme važovat finanční stránku a pro HS bych musela najít pádné argumety.

Máte prosím někdo zkušenost s velkým oknem až k zemi (nebo třeba jen s menším parapetem) směrem k veřejné ulici? Není vám nepříjemné, že každý kolemjdoucí vidí až k vám "do talíře"? Mám navržené takové okno u jídelního stolu a teď mám strach, abychom nelitovali, že jsme tam jak ve výloze. Chodník vede cca 6 m od stěny a je poměrně ferkventovaný. Máme zakázané neprůhledné ploty, povoleny jsou pouze drátěné doplněné o zeleň.
Měli...

Jak dlouho vám cca trvala stavba zděného domu od prvního kopnutí po nastěhování?