coverphoto
Neaktivní

sen19

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. říj 2019
bydlí v městě Pardubice
Aktivita
9 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (21)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Prosím, mám otázku. Před dvěma lety jsem renovovala koupelnu a wc. SVK barvy, bílý odstín. Po dvou letech je to zažloutlé. Místa v rozích se olupují - ano měla jsem až důůůkladně odmaštěno a očištěno, avšak se to odlupuje. Zkoušel jste někdo obrácený postup, barvu dostat dolu?! Teď si říkám, že ty obkladačky oproti tady tomu nebyly tak strašné. Díky moc.

Prosím, měnili jste někdo těsnění u ledničky?? Potřebuji radu. Mám dojem, že mi nový díl nepřitáhne dostatečně magnet..že je to lehce mimo, přitom je to originál náhradní díl. Moc děkuji (Beko lednice)

Moc prosím, doporučte mi pokojovou převislou květinu, která vydrží v teplejším místě. Potřebuji tak částečně zamaskovat stoupačky v obýváku. Dám do horní poloviny tohoto rohu polici a na ní květinu. Mooooc děkuji.

Prosim, menili jste nekdo tesneni u lednice Beko?

Prosím, kdo máte Smart tv a hodně chodíte na internet.. Maže se občas cookies či historie ?? (koukáme na tv pouze přes webové stránky, kde mám předplacenou službu konkrétně www.tv.starnet.cz a najednou mi internet nelze vůbec otevřít. Prostě jen černá obrazovka). Například připojený Flash disk jde uplně v pohodě. Děkuji moc za rady. Tv je to GoGen.