Zapuštěný venkovní bazén

Ahoj, rádi bychom bazén - zapuštěný do země, asi laminát. Budu ráda za jakékoliv doporučení, na co si dát pozor, apod. Máte prosím někdo tip na firmu v Brně a okolí? Díky :-)
Odpovědět
Nikdo nic?
Odpovědět
Ale ano, asi deset stránek diskuzí na MS.
Odpovědět
Profilova fotka
@svamaz třeba: http://www.modrastrecha.cz/forum/zahr... http://www.modrastrecha.cz/forum/zahr...
Odpovědět
Ahoj, zhruba před dvěma roky jsme se rozhodli,že si pořídíme bazén.Začala jsem mapovat trh a shánět informace,které by nám pomohli v rozhodování.Plastové,vybetonované......atd.Nakonec jsme se rozhodli pro laminátový.Pokud ti můžu poradit,jděte do největšího rozměru,který si můžete dovolit.Nebyli jsme si jisti rozměrem,protože jsme nikdy bazén neměli.Nakonec jsme jeden zvolili a nyní,když už ho máme doma,tak je mi líto,že jsme si nevzali větší.Stačí to,ale všechna ta práce kolem toho a peníze,budou stejné i když budeš mít bazén i o metr delší.Bohužel,my už s tím nic neuděláme,ale ten pocit,co ti to dalo práce a najednou se neraduješ jak bys měla je šílený.
Odpovědět
@ivet40 přemýšlíme zhruba o 8×3,5m Jinak s laminátem spokojenost?
Odpovědět
Ta to máte velkorysý rozměr....bazén máme zatím týden,tak zatím nic moc nemohu o něm napsat:))))Jinak stavební příprava jednoduchá,bazén jsme usazovali jeřábem a obetonování bylo taky jednoduché.Laminát je úžasný jak je bazén celistvý,bez svařovaných spojů atd....Bylo nám řečeno,že cca po 15 letech ztratí lesk(což je pouze estetický nedostatek),ale jde opět nagelovat a je jako nový....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?