Kočičí záchod - vestavěný

Ahoj lidičky, vybavujeme nábytkem předsíň a přemýšlíme o umístění kočičího záchodu do vestavěné skříně. Máte někdo zkušenost? Nevím, jestli to nebude vypadat blbě, ten otvor ve dveřích...moc nápadů jsem zatím nenašla, budu ráda za každou inspiraci a postřeh 😉
Odpovědět
A ta kočka bude trávit čas v předsíni? Naše kočka chce byt s námi a tam kde bývá nejčastěji má i záchodek. Naopak předsíň mame oddělenou dveřmi a tak by se na záchod ani nedostala.
Odpovědět
@krejcovaj1 Sice neporadím ale my to plánujeme úplně stejně - zabudovaná toaleta v sestavě skříní předsíně asi od truhláře a posuvné dveře do dalšího pokoje které samozřejmě budou vždy otevřené
Odpovědět
My máme kočičí wc ve skříni v technické místnosti s tím, že ve dveřích do TM jsou dvířka pro kočky. Neumím si představit, že mě nebo návštěvu při vstupu do domu vítá "vůně" hrabadla.
Odpovědět
Profilova fotka
@krejcovaj1 nase kocky maji jako zachod celou zahradu, louku a prilehly les 🙂
Odpovědět
@windu jj podle mě je to celkem elegantní řešení, jenom prostě do té skříně bude vyriznuty otvor... nic lepšího jsme ale nevymysleli 🙂 tak snad si truhlář poradí
Odpovědět
@edcbubu no do TM jsme to také přemýšleli dát, ale tam mě odrazují ty další dveře a do nich kočičí dvířka. To je asi opravdu raději udělám do té vestavky. A zápachu se nebojím, ten náš je čistotný a vše pečlivě zahrabava, takže to jsou opravdu horší manzelovy boty 😄
Odpovědět
Máme dvířka na vestavné skříni v předsíni. Záchod není cítit. Před vlezem je i plastová rohož, která odchytí bordel z tlapek při vylezání. Kočky rozhodně nemusí mít záchod, tam kde jsou nejčastěji, spíš bych řekl naopak, páč jsou to čistotní tvorové 🙂 Další dvířka máme na dveřích do ložnice. Vyřezat díru se prostě nebojím, vypadá to s dvířky líp, než doškrábané dveře i futra.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Planujeme do vestevene skrine dat kocici zachod za dvirka. Do hlavni chodby. Mame zatim pouze navrh vyzualizace ale posilam nejake inspirace ktere jsme poslali truhlarum.
Odpovědět
Tak tady ty fotky:
Odpovědět
Jako já bych umístil záchod někam, kde je ta kočka nejčastěji. Ale nevím, nikdy jsem vlastně ani neslyšel o tom, že by byl záchod pro kočky ve vestavěné skříni. Není to zlý nápad, ale nevím jak bude efektivní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Taky máme v plánu záchod ukrýt do vestavěné skříně v předsíni. Přijde nám to jako elegantnější řešení, než ho mít třeba v obýváku. Myslím že kočky uvítají u vykonávání potřeby spíše klid a ne abychom byli poblíž. Přidávám prozatím foto vizualizace.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?