Odpověď na příspěvek od martajane:
Ahoj všichni, máme doma dvě děti 9 a 11 let. Uvaž… @martajane jak už je zmíněno, alespoň těch 50 cm a vrchní 150 cm, ale ještě přemýšlím nad tím, jestli pro tak velké děti není lepší nějaká rozkládací postel. My jsme s bráchou to měli tak, že mamka nám koupila postel s úložným prostorem (takový ten šuplík) a tam mi koupili matraci a tam jsem spal. Také jsme neměli velkou místnost, ale bylo to fajn, protože jen večer jsem to vytáhl a spal a ráno zasunul zpátkyOdpověď na příspěvek od daviddolezal:
Já bych šel určitě do nějaké s kovovou základnou,… @daviddolezal To nie je zárukou pevnosti, aj kovová aj drevená posteľ sa dá urobiť pevná, ale aj nestabilná. A tie lacné kovové navyše často strašne vržú.Odpověď na příspěvek od daviddolezal:
Já bych šel určitě do nějaké s kovovou základnou,… @daviddolezal Hele Davide a vy máte jakou přesně?Odpověď na příspěvek od rure:
@martajane jak už je zmíněno, alespoň těch 50 cm … @rure No my právě dost bojujeme s místem, takže radši bychom patrovku.Odpověď na příspěvek od rure:
@martajane jak už je zmíněno, alespoň těch 50 cm … @rure Díky moc za ty rozměry.Odpověď na příspěvek od martajane:
@daviddolezal Hele Davide a vy máte jakou přesně? @martajane Hele tady tuhle, Jak úplně kovová, jen ty nohy má kovový. Za mě je fakt stabilní. Objednával jsem ji na netu z Nábytku Harmonia. Ty zábrany jsou dost vysoký, takže se nemusíš bát, že by děcka spadli.