Existuje opravdu tichy vypinac?

Dobry den, nema nekdo tip na tichy vypinac, hranaty, bily, koupili jsme Solight Slim, ale vypinace hlasite cvakaji.. Dekuji...
Odpovědět
Profilova fotka
dotykový Loxone Touch, nebo Loxone Pure, ale ten není do klasické silové elektriny. Ale je tichý jako slovo boží.
Odpovědět
🤣🤣🤣 už jsem viděl asi všechno můžu v klidu udejit 😁😁
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od edison101:

🤣🤣🤣 už jsem viděl asi všechno můžu v klidu udejit…
@edison101 poslední zhasne
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od ozzy77:

@edison101 poslední zhasne
@ozzy77 Ale musí to být potichu...!
Odpovědět
Stacil by i bily hranaty mechanicky... jeden starsi doma mame a ten prakticky neni temer slyset...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od svestkovy_kolac:

Stacil by i bily hranaty mechanicky... jeden star…
@svestkovy_kolac z "normálních nepředražených" produktů mám rád Schneider Unica. Používám již cca 13 let, nekazí se mi, spoustu možností a spousta typů přístrojů a cvakání akorát. Takové decentní, ale přitom jednoznačné.
Odpovědět

Dobry den, nema nekdo tip na tichy vypinac, hran…
@svestkovy_kolac Dojděte někam do velkoobchodu, dost často tam mají vystavený vzorník vypínačů od ABB, Schneideru, Legrandu a vyzkoušejte, co je pro vás únosné. Mechanika cvakne vždycky.
Odpovědět
Dle mých zkušeností co mám tak nejméně hluku vydávají strojky od Legrandu, třeba Nová Unica od Schneideru tak není hlasitá, ale strojky od ABB jsou celkem hlasité. Dost také záleží v jaké to máte stěně a bude použita instalační krabička.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od blissz11:

Dle mých zkušeností co mám tak nejméně hluku vydá…
@blissz11 Takze i ABB Levit je hlucnejsi nez Schneider Nova Unica nebo Legrand?
Odpovědět
Tak mam objednany Legrand Valena Life a ABB Levit, mezi nimi jedny vyberu.
Odpovědět

Tak mam objednany Legrand Valena Life a ABB Levit…
@svestkovy_kolac Skoro v každom hobbymarkete sú tie vypínače vystavené, môžete si ich preklikať kľudne všetky na jednom mieste a rozhodnúť sa tam.
Odpovědět

@blissz11 Takze i ABB Levit je hlucnejsi nez Schn…
@svestkovy_kolac Nejde o řadu, ale o strojek, který ABB používá, pro všechny řady kromě Classic a Swing jsou strojky stejné. Ano, budou hlučnější něž Legrand nebo Nová Unica
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?